Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Naam – wat vinden jullie?

 • Auteur
  Berichten

 • gebruiker57077
  Bijdrager
  #5671039

  Ik ben nu 26 weken zwanger en we zijn eigenlijk al wel uit over de namen (we weten nog niet wat het wordt)… maar toch heb ik enige twijfel.

  Mijn vriend en ik hebben sinds dat we elkaar kennen een meisjes naam in gedachten die we allebei mooi vinden. Nu is het zo dat de hond op mijn werk ook zo heet…. wat te doen? De ene keer denk ik ‘nou en!’ , maar de andere keer ga ik er toch over twijfelen…wat zullen m’n collega’s ervan vinden?

  #5671072 Quote

  Ik zou het gewoon doen. ( zolang het geen fikkie is ;-p). A;ls je collegas er opmerkingen over gaan maken kan je altijd nog zeggen dat je de hond zoooooo lief vind dat je je kindje daarnaar hebt vernoemd.

  #5671110 Quote

  Als je gaat letten op dingen die op de naam rijmen, dier zo heet, collega zo heet en ga zo maar door maak je alleen jezelf gek. Je moet de naam kiezen omdat jij en je partner hem mooi vinden en niet omdat er een ander iets speelt zoals bij u de hond op het werk. Het is tegenwoordig ook populair om een combinatie te maken met de naam van uw zelf en uw partner. Nog een fijne zwangerschap verder toegewenst.

  groetjes,

  romario een kersverse vader


  Mary-Jane
  Bijdrager
  #5671158 Quote

  Niks van aantrekken! Als jullie het beiden een mooie naam vinden, gewoon doen!


  gebruiker57077
  Bijdrager
  #5671163 Quote

  Wat een lieve reacties! Dankjulliewel, dat maakt me toch wat zekerder! :)

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct