Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Naamdilemma

 • Auteur
  Berichten

 • SweetestMommy
  Bijdrager
  #10219206

  Hoi!

   

  Hoop dat het hier mag.. zit in een dilemma. Zoontje wordt binnen nu en enkele weken geboren. 38 weken nu. We hadden al een naam maar  deze is schijnbaar toch populair in onze regio/dorp. Duikt telkens weer op; de naam Duuk. Vinden de naam zo mooi! Toch geven de landelijke statistieken iets van 165x gegeven op jaarbasis zo gemiddeld. Maar hoop niet dat de trend doorzet en straks allemaal met dezelfde naam in vriendengroep en/of school zit. Alternatief is Mex. Wat vinden jullie; gaan voor het origineler alternatief dat we hier nog niet echt gehoord hebben of toch de eerste waarvoor we gingen: duuk. Hopelijk kunnen jullie ons helpen de knoop definitief door te hakken. Zo lastig en het komt zo dichtbij al!

  #10219207 Quote

  Ik vind Duuk een mooie naam! 


  SweetestMommy
  Bijdrager
  #10219208 Quote

  Wij vinden dat ook de mooiste. Maar hoor hem links en rechts hier met enige regelmaat dat ik bang ben dat straks dadelijk iedereen zo heet snap je? Maakt me zo onzeker terwijl die naam wel onze voorkeur heeft.

  #10219214 Quote

  Jullie moeten de naam kiezen waar jullie je goed bij voelen naar mijn mening☺️.. Hij heeft tenslotte zijn hele leven lang dezelfde naam😜 Ik heb de naam Duuk eigenlijk nog nooit gehoord haha.. 


  Miesi
  Bijdrager
  #10219215 Quote

  Erg leuke naam Duuk! 

  Ik zou bij de keuze blijven😃


  MammavanB
  Bijdrager
  #10219218 Quote

  Ik hoor die naam niet veel, vind het een stoere naam!

  Lees ook: Alles over doorslapen

  Ikky
  Bijdrager
  #10219220 Quote

  Ik zou blijven bij naam die je in gedachten had. Eventueel kan je definitief kiezen wat je gevoel je zegt wanneer je je baby voor het eerst in je armen houdt..


  KT
  Bijdrager
  #10219251 Quote

  Duuk! 100%

  #10219253 Quote

  Ik vind Duuk erg leuk!

  Zelf heb ik een zoontje van een half jaar, Guus. Over die naam hebben wij ook getwijfeld omdat hij zo populair is, helemaal hier in Brabant. Maar ik ben er nog erg blij mee. Ik hoor de naam inderdaad vaker langs komen maar dat is niet erg. Ik vind het een leuke naam en hij past bij ons. 

  Succes met je keuze! 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct