Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Naamkeuze Stress Met Nog Maar 5 Weken Te Gaan

 • Auteur
  Berichten
 • #10466634

  Hi,  Ik zit in de laatste weken van mijn zwangerschap.. en de twijfel neemt toe. Twijfels over hoe wij ons dochtertje gaan noemen. 

  In een eerder stadium had ik het met een vriendin over namen en zonder dat ze het wist zei ze, het is toch niet dat je kind zo noemt want dat vind ik een ordinaire naam. 

  Zij kan hier niets aan doen. Maar nu iedere keer als ik haar naam thuis uitspreekt blijft dat zinnetje hangen.  Graag jullie oprechte mening over de naam Kate, ook als deze niet positief is. Heb nu nog tijd om mogelijk te switchen.   


  LouiseLove
  Bijdrager
  #10466713 Quote

  Ik vind Kate een prachtige naam; stoer en chique tegelijk! Helemaal niet ordinair zelfs. Laat deze keuze alsjeblieft niet aan een ander over. Mensen zullen altijd een menig hebben maar het gaat erom hoe jouw dochter voor jou heet, in je hart. Dus schrijf dat zinnetje op een wc papiertje en spoel het please door de wc zodat het uit je hoofd is ❤️


  Aatje
  Bijdrager
  #10466716 Quote

  Ik vind het totaal geen ordinaire naam. Ik denk dat ik hem zelf ook ga onthouden voor wie weet ooit!


  Jacoline S H
  Bijdrager
  #10466731 Quote

  Als Kate de naam is die jullie beide leuk vinden, dan zou ik me niet door iemand anders van gedachten laten veranderen. Ik vind het trouwens ook geen ordinaire naam.


  Just-Me
  Bijdrager
  #10466733 Quote

  Ook ik vind Kate zeker niet ordinair! Helemaal niet! Noem jullie dochtertje zoals jullie dat mooi en passend vinden, mensen om je heen, hoe dierbaar ze ook zijn, hebben altijd een mening… Het gaat er om dat jullie er gelukkig mee zijn 😘

  #10466736 Quote

  Totaal NIET ordinair !! Juist een hartstikke leuke stoere naam!! Je moet je niks aan trekken van de meningen van anderen mensen en gewoon doen wat jullie leuk vinden het is tenslotte jullie kind en niet die van je vriendin!

  read more image Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool
  #10466746 Quote

  Iedereen bedankt voor de lieve berichtjes, had ik echt even nodig! 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct