Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Nachtfles baby 5 weken

 • Auteur
  Berichten
 • #10344998

  ons meisje sliep gister van 23u door tot 6u in de ochtend, kreeg een fles om 21u en toen dus pas weer om 6u maar nu vraag ik me af, mag er al zoveel tijd zitten tussen haar voedingen? Normaal komt ze snachts nog 1x namelijk.

  Ze groeit goed en is een blije baby trouwens


  Zeeuwsmeisje
  Bijdrager
  #10345022 Quote

  Heerlijk toch! Dat mag best een keertje, verwacht ook zeker niet dat dat vanaf nu altijd zo zal zijn 😉 Waarschijnlijk heb je gewoon een nachtje geluk gehad! 

  Zolang ze goed groeit en overdag genoeg drinkt is het prima. En morgen nacht kan alles weer zomaar anders zijn haha! 

  Mijn jongste dochter sliep de allereerste 2 nachtjes in het ziekenhuis ook door toen ze dus net geboren was (23.00-6.00) De verpleegster vond het prima. En wij ook, heerlijk geslapen die eerste 2 nachten!

  Maar dat gaf zeker geen garantie voor de toekomst, ze is nu net 1 jaar geworden en er zijn nachten dat ze doorslaapt en er zijn ook nog steeds nachten dat ze een klein flesje nodig heeft om verder te kunnen slapen. 

  Dus geniet van elke nacht dat ze doorslaapt! 😉 het komende jaar komen er ongetwijfeld nog heel wat gebroken nachten aan!

  #10345025 Quote

  Onze dochter begon daar ook mee rond de 5 weken. Toen vroeg ze af en toe toch nog om een nachtvoeding. Vanaf 8 weken sliep ze door en sindsdien altijd. Ze is inmiddels een gezonde meid van bijna 2 jaar 😄


  Peach
  Bijdrager
  #10345067 Quote

  Ook hier met 4,5 week een doorslapen. Nu met bijna 9 maanden zijn de gebroken nachten sindsdien op 1 hand te tellen en altijd met een reden (ziek/tandjes)

  En hij was dysmatuur. Maar deed een goede inhaalslag. Dus artsen en zo zeiden ‘lekker laten slapen’. Zat met 3 maanden keurig op de gemiddelde lijn 😉

  #10348760 Quote

  This reply has been reported for inappropriate content.

  OUDERS MET BABY 0-12 WEKEN SLAAP CONSULT!
  Deze maand zijn er nog maar 4 plekjes vrij! Schrijf je snel in en ontvang een GRATIS slaap consult voor jou en jouw kleintje!
  https://forms.gle/HsR9GP9wFmJmCLqL6

  Voor mijn nieuwe studie ‘Baby Sleep Consultancy’ ben ik op zoek naar 4 ouders / verzorgers met een baby van 0 – 12 weken die graag wat ondersteuning kunnen gebruiken bij het slapen van hun kleintje. Belangrijk om te weten is dat het hierbij gaat om het creëren van een ‘healthy sleep hygiene’ wat inhoudt dat we kijken naar de behoeften van een baby, zodat hij zonder te huilen voldoende slaap en voeding krijgt. De adviezen en handelingen zjn gericht op natuurlijke reflexen en behoeftes van baby’s, waarbij vrijwel alles te herleiden is vanuit de periode dat de baby nog in de buik zat. Ook is het belangrijk om te weten dat mijn mentor van de opleiding mijn feedback aan jou als ouder / verzorger eerst goed moet keuren, voordat ik het aan jullie doorgeef. Dus eigenlijk krijg je tips & tricks van een ervaren sleep consultant (alle informatie wordt geanonimiseerd, zodat jullie gegevens privé blijven).
  Wat vraag ik van jullie om je in te schrijven:
  – We zullen gedurende 2 weken ongeveer 3 tot 6 keer contact hebben over de huidige situatie. Dit zodat er een goed beeld ontstaat wat werkt en wat niet werkt voor jouw kleintje.
  – De geanonimiseerde informatie mag worden doorgegeven aan mijn mentor, welke mijn feedback streng nakijkt voordat je deze terug ontvangt.
  – De consults kunnen online plaatsvinden, telefonisch, maar ook aan huis. Dit zodat we bijvoorbeeld White Noise kunnen introduceren, ik mee kan kijken hoe het voeden eventueel gaat of hoe je jouw baby veilig kan inbakeren.

  Schrijf je snel in, voordat alle plekjes vol zijn.
  https://forms.gle/HsR9GP9wFmJmCLqL6

  Liefs,
  Josanne 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct