Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Nachtvoeding

 • Auteur
  Berichten
 • #10209905

  Beste mensen, 

  Ik zit met een vraag, ik heb een zoontje van 13 weken. Ik doe de nachtvoedingen aangezien mijn vriend onregelmatige diensten draait en soms tot 12 uur moet werken en om 7 uur al moet starten. Hij werkt 4 dagen per week dus de dagen dat hij vrij is doe ik de voedingen ook zodat hij kan uitrusten. Heeel af en toe ( is ongeveer 3 keer gebeurd) geeft hij de laatste fles. 

  Nou ben ik nog student en ben ik alleen nog bezig met 1 examen. En ben ik ondertussen 2 keer naar school geweest de eerste keer moest manlief volgende dag werken dus heb ik ook de nachtvoedingen gedaan. De 2e keer moest ik ook sochtends vroeg al naar school en was hij de volgende dag vrij en liet hij mij alsnog de voeding doen terwijl hij nog wakker op bed zat ? 

  Voor mijn gevoel klopt dit niet, en wil ik hem hier over aanspreken. Maar nu wil ik andere mensen hun mening eerst weten ofdat ik het niet overdrijf ? 

  Ik hoor graag van jullie.


  Susannaaaa
  Bijdrager
  #10209908 Quote

  Je moet je eigen gevoel niet laten beinvloeden door mening van anderen.. dus als jij je zo voelt moet je dat zeker aangeven. Maar als hij idd wakker en vrij is zou ik hem ook die voeding laten doen.


  Elln
  Bijdrager
  #10209928 Quote

  Wat een ander vind of zou doen is niet belangrijk. Ga op je eigen gevoel en bespreek het. Succes 🙂 


  Klijn
  Bijdrager
  #10209929 Quote

  Het is toch JULLIE kindje? Ik snap dat je je vriend wilt ontzien op werkdagen hoor, maar zeker op dagen dat jij ook aan de slag moet, lijkt me dat hij ook wat kan overnemen. Ik geef borstvoeding dus dat is een stuk lastiger, maar dmv kolven laat ik mijn man ook af en toe een voeding overnemen omdat dat voor mij goed uitkomt. Ik vind het juist belangrijk dat we allebei met onze kleine bezig zijn…

  #10209946 Quote

  Jouw gevoel hierover is ’t belangrijkst! 

  Mijn man en ik verdelen de nachten om en om ongeacht of ik vrij ben (ik werk parttime, hij fulltime). Komt onze zoon niet ’s nachts, dan is de nacht erop ook voor mij, zodat mijn man gewoon kan slapen zonder het idee te hebben dat hij er misschien uit moet.

  Je man ontzien omdat hij moet werken, is lief, maar op de langere termijn niet haalbaar naar mijn mening. Jij hebt je slaap ook nodig om je te kunnen concentreren. 

  #10209990 Quote

  Waarom spreek je niks van tenvoren af?

  Gewoon per avond, goh jij bent morgen vrij, doe jij het vannacht? Of goh je werkt morgen ochtend vroeg zal ik t doen?

  Bij ons is de “regel” eigenlijk dat mn man altijd de luier doet en ik de BV. 

  En als de een heel moe is spreken we wat anders af maar overleggen altijd van ten voren

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct