Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Nanny Op Wintersport

 • Auteur
  Berichten

 • LiesjevSteen
  Bijdrager
  #10604450

  Hallo allemaal, ik ga met een ander stel met jonge kinderen op wintersport. Mijn kinderen zijn 9 maanden en bijna 3. Hun kinderen bijna 3 en 4. Zij willen graag voor 2 ochtenden een Nederlandse nanny inhuren (via een organisatie daar). Mijn gevoel zegt liever niet. Ik vind het idee dat mijn kinderen bij iemand blijven die zij niet kennen gewoon niet zo fijn. Daarnaast vind ik vakantie juist een moment om met je kinderen tijd door te brengen. Wat vinden jullie? Alvast bedankt voor jullie reacties.


  Essil
  Bijdrager
  #10604592 Quote

  Meeste nemen opa en oma mee als babysitter.

  Als je gevoel zegt niet doen, niet doen. Als er wat mis gaat vergeef jezelf nooit dat je je gevoel niet volgde. Het is niet hetzelfde een baby van 9 maanden te droppen, als een ouder kind die al goed kan aangeven wat het wil.

  Maar misschien helpt het ook je even in die organisatie te verdiepen? Hebben jullie vrienden die organisatie eerder ook gebruikt?

  #10604607 Quote

  Voor mij is het geen vakantie als ik mijn kindje niet bij me heb…. Doe niets waar jij je niet goed bij voelt. 


  LiesjevSteen
  Bijdrager
  #10604697 Quote

  Bedankt voor jullie reacties. Ik ga inderdaad op mijn gevoel af. Ik heb met haar gevideobeld en ze leek hartstikke aardig maar ook weinig tot geen ervaring met kinderen deed voor mij de knoop doorhakken. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct