Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Natuurlijk zwanger raken na pcos/clomid

 • Auteur
  Berichten
 • #10215145

  Hi allemaal,

  al 2,5 jaar proberen wij zwanger te worden. In juni 2018 begonnen met clomid en december 2018 kijk operatie en endo weggehaald en alles zag er goed uit. Direct na de operatie zwanger geraakt en helaas na 5 weken groeide er niets  verder en hebben we de miskraam opgewekt.

  wij weer opnieuw begonnen met clomid, maar na een tijd merkte ik dat ik er erg depressief en moe van werd. Ik kreeg hoofdpijn en nog veel meer bijwerkingen. Ik ben uit mezelf gestopt met clomid en heb opnieuw afspraak bij het zk gemaakt. Daar wilde ze even checken of ik een eisprong zonder medicijnen kreeg. Wat bleek, ik kreeg een super hoog % en had een goede eisprong.

  dokter vertelde ons dat we niet door gingen met een vervolg behandeling(het spuiten). Ik had met hier al helemaal op ingesteld en op voorbereid.

  omdat ik zo’n goede eisprong was wilde ze daar niet aan beginnen (wat ik overigens goed snap) en gaf ze me het advies om nu tot aan december het te gaan proberen zonder enige hulp. 

  Ik ben aan de ene kant blij dat m’n lichaam het nu zelf  kan zonder medicijnen maar aan de andere kant kan ik het nog niet begrijpen dat het nu na 2 jaar dan maar vanzelf moet gebeuren… vooral omdat ik in m’n hoofd al bezig was met de volgende stap en niet dat je ineens het zelf moet gaan proberen.

  iemand die zich hier in kan vinden of het zelfde mee heeft gemaakt?

  liefs

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct