Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Negatief Testen Op Nod

 • Auteur
  Berichten
 • #10359298

  Hallo,  Nou ik had goeie valse hoop. Vandaag is mijn nod en heb 2 early testen gedaan, 1 van de action en 1 van sensitest. Beiden negatief. Echt ontzettend balen. Voor 99% ga ik er wel vanuit dat ik echt niet zwanger ben maar is er mischien nog een ieniemienie kans dat ik toch zwanger ben ?  Zijn er meerdere die op nod negatief testte en paar dagen later positief. Ik heb altijd een regelmatige cyclus gehad.  Stom he… Je weet dat je niet zwanger bent maar toch zoek je naar een sprankeltje hoop.  Groetjes    


  Mamatobe
  Bijdrager
  #10359306 Quote

  herkenbaar! ik heb met me zelf afgesproken niet meer aan early testen te doen. ook omdat inderdaad het soms voor komt dat je eerst negatief test en daarna wel postief. ook blijf je een prankje hoop houden tot aan je NOD. ik merk dat ik daar heel onrustig van word….

   

  #10359313 Quote

  Ja vreselijk.. Had al eerder getest, 4 dagen voor nod maar negatief. Vandaag niet ongesteld geworden dus had echt weer hoop na de afgelopen teleurstelling. Helaas loopt het vandaag weer uit op een teleurstelling. En omdat het ook nog eens early testen zijn, kan ik ook niet te vroeg getest hebben.

   

  #10359327 Quote

  Ik heb bij mijn eerst kindje ook early testen gedaan. Ook van action en van predictor maar beide negatief. Na aantal weken nod toch ma es een test gedaan een gewone van action 2 knalstreepjes en van clearblue en die gaf dus 3+ aan. Die early testen vertrouw ik dus niet meer.  Geef liever een x iets meer geld uit dan dat iedere x een teleurstelling krijg die misschien niet eens klopt. Nu inmiddels nummer 2 op komst en die een week dus egt 7 dagen van te voren getest met clearblue en toen gaf die 1-2 weken aan. Scheelt zwz onzekerheid.  Zelfs de ovulatietest gaf een smiley aan. dus vroege testen blijven bij mij dus weg 

  #10359471 Quote

  Wanneer deed jij deze early testen? Ik heb ze wel op mijn nod gedaan dus denk dat als ze nu negatief zijn, ik de hoop wel kan opgeven. 

  #10359685 Quote

  Ik ben toen met de early testen vanaf 7 dagen gaan testen iedere morgen dus dan zou die egt wel een x moeten aangeven dat ik toen wel zwanger was. Nu met mijn 2e kindje 7 dagen van te voren (tegen beter weten in eigelijk) van clearblue getest en die gaf toen 1-2 weken af. Dat was een wtf moment. Dus wat dat betreft is kwaliteit wel ietsje beter zeker als je net zoals ik zo akelig nieuwsgierig bent. Met de 1e dacht ik dat ik toch niet zwanger  omdat die early testen dat aangaven maar die 3 weken daarna toch ma een gewone test van action gedaan en die knalde eraf en toen clearblue gaf die dus 3+ aan. Dus early testen vindt ik egt flut. Misschien dat ze wel wat aangeven een dag of  dagen als je over tijd bent maar dat heb ik dus nooit getest. 

  read more image Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen
  #10359692 Quote

  Oké.. Ik hou toch nog een klein beetje moed. Ik ben nog steeds niet ongesteld geworden en ben eigenlijks nooit overtijd.. Mijn cyclus is echt al jaren heel regelmatig. Zelfs na de zwangerschappen werd ik 28 dagen later gewoon weer ongesteld. Maar afgelopen maand was ik opeens wel een x 1 dag eerder ongesteld. Ik heb ook niet het gevoel dat ik ongesteld ga worden. Wel heb ik af gelopen week steken gehad links en rechts en 2 x een avond met erge buikpijn, geen menstruatie buikpijn. Maar mijn darmen zijn ook wat van slag dus mischien is dat ook wel de reden. Ik probeer nuchter te blijven en tegen mezelf te zeggen dat ik 1 deze dagen gewoon ongesteld ga worden en moet op houden met mezelf valse hoop te geven. Negatief is negatief. Maarja als ik dan weer sommige verhalen lees en de jouwne dan denk ik toch weer… Mischien toch. We zullen deze week  in spanning afwachten.

  #10359696 Quote

  Ik zou als ik jou zo hoor een clearblue halen en alsnog testen. Die waarde moet inmiddels wel zo hoog zijn dat je nu overdag ook kan testen. Ik ben altijd op van de zenuwen als ik zou kunnen testen. Beetje obsessie misschien wel haha. Maar misschien heeft de leeftijd er ook mee te maken? Me schoonzus wordt ook altijd regelmatig ongesteld maar probeert nu ook al 3 jaar voor derde kindje. Daar is het al wel 8 jaar geleden de laatste maar die is nu 34 dus waarschijnlijk geen eitjes meer. 

  #10359698 Quote

  Nou ik mag toch hopen dat ik met mijn leeftijd van 34 nog wel eitjes genoeg heb. Onze jongste is in de zomer 1 jaar geworden. Van haar was ik zwanger in ronde 2. Alhoewel ronde 1 ook niet echt eerlijk mee geteld kon worden want er was toen maar 1x tijd om te vrijen in de vruchtbare periode.

  Nou ik ben net zo hoor, ook zo geobsedeerd met testen bezig en niet kunnen wachten. Maar de teleurstelling was zo groot dat ik nu niet meer durf te hopen en te testen. Weer zo’n wit schermpje zien.. Dan voel ik liever dat kleine beetje hoop dan die grote teleurstelling en baal moment. Ik moet morgen naar de kruidvat, als ik dan nog niet ongesteld ben geworden dan ga ik een test halen. 

   

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct