Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Negatieve Ovulatietest Maar Toch Zwanger

 • Auteur
  Berichten

 • Mevrouwtje
  Bijdrager
  #10215234

  Hey,

  Ik las laatst ergens dat je met ovulatietesten ook een zwangerschap kunt vast stellen. Nou heb ik sinds gisteren ineens toch wat kwaaltjes gekregen. Mijn NOD is zondag. Nou had ik nog een testje over en kon ik het vamorgen niet laten en heb ik toch die ovulatietest gebruikt. Helaas negatief. Ik vroeg me af of er ook mensen zijn die ook een negatieve ovulatietest hadden maar toch zwanger  zijn? Ik durf nu die (early)zwangerschapstest niet meer te doen, bang voor teleurstelling haha. Was gewoon even benieuwd naar jullie ervaringen! 


  Bo-Belle
  Bijdrager
  #10215249 Quote

  Hi, 

  een ovulatietest kán een zwangerschap opsporen, maar is eigenlijk gewoon om je ovulatie mee te testen. Dus ik zou er van uit gaan dat een positieve test kan betekenen dat je zwanger bent. Maar een negatieve hoeft niet te betekenen dat je helemaal niet zwanger bent. Als je snapt wat ik bedoel 😉 

  Helaas nog even geduld hebben dus. Duim voor een snelle positieve zwangerschapstest voor je! 


  Kaboutertjexx
  Bijdrager
  #10215276 Quote

  Hoi, 

  Ik heb het tegenovergestelde 😉

  Eergister getest met ovu test en knal positief, gelijk een zw test gedaan en die leek heeeeel licht positief maar gister leek er geen 2e  streepje te komen.  Dus denk nu… misschien was het tóch een ovulatie?

  Ovu en zw testen zijn nu op btw, dus zo ff nieuwe halen, miss doe ik ook wel weer een ovu test😂 haha ook zo’n ongeduldige hier…. 

  Ik geef nog borstvoeding en dat doet nu wel mega  pijn en heb krampjes in mn onderbuik (weet even niet of dat ook bjj een ovu kan horen). Maar goed je hebt hier natuurlijk ook niks aan haha.

  Ik test morgen ochtend nogmaals met een zw test, laat het je dan weten of die positief is 😉


  Mevrouwtje
  Bijdrager
  #10215391 Quote

  Bo-Belle  zolang ik nog niet ongesteld ben blijf ik hoop houden haha. 2 dagen hebben nog nooit zo lang geduurd 😂

   

  Kaboutertjexx wanneer zou jou NOD dan zijn? Lijkt mij dat je bij een zwangerschapstest alleen een (licht) streepje krijgt als er hcg word gemeten? Ik denk wel dat je heel prill zwanger bent. Of misschien toch een hele vroege miskraam als de streepjes nu afnemen? Heb je het wel 2 keer met ochtendurine gedaan?


  Julie-V
  Bijdrager
  #10215396 Quote

  Hoi! Ik deed gisteren ook een ovulatietest en die was negatief. Vanmorgen zonder ochtend urine een zwangerschapstest (voor m’n NOD) en daar heb ik een heel licht streepje. Ik verwacht er nog maar niks van haha maar ovulatietest hoeft niet perse een zwangerschap te detecteren! 


  Mevrouwtje
  Bijdrager
  #10215397 Quote

  Zeeuws-meisje Haha ik reageerde net toevallig al in het andere topic. Ik denk toch wel dat je zwanger bent hoor! Zou het over 2 dagen nog eens met ochtendurine doen. Laat je het weten?? Ben benieuwd!

  read more image Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

  Julie-V
  Bijdrager
  #10215401 Quote

  Ja, ga ik doen! Wordt er gewoon zenuwachtig van haha. Ik zal het laten weten😊

  Laat jij het ook weten als je een test hebt gedaan? 


  Mevrouwtje
  Bijdrager
  #10215407 Quote

  Haha ja het is ook rete spannend toch 😂


  Kaboutertjexx
  Bijdrager
  #10215422 Quote

  Mevrouwtje nou ik heb nog geen menstruatie gehad na mn bevalling, dus ik zou echt niet weten wanneer mijn nod is haha!

  Heel misschien toch een eisprong! Al dácht ik die echt gehad te hebben op 10juni… maarja misschien was die toch eergisteren… ik heb net ff een zw test gedaan en die was negatief en de ovulatie test net ook, dus ik denk dat ik niet zwanger ben.

  Wel hebben we lekker ons best gedaan gisteren, maarja geen idee of dat alweer te laat was na die positieve ovulatietest 😉

  Hoor het graag van jullie of jullie zwanger zijn! Spannend !

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct