Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Negatieve Tests Toch Zwanger

 • Auteur
  Berichten

 • Mama vn twee
  Bijdrager
  #10246628

  Hallo iedereen,

   

  Vraagje❤

   

  Wie heeft dit ook meegemaakt? Kan ik alsnog zwanger zijn? 

   

  Ik ben nu 11 dagen overtijd. Normaal ben ik altijd precies op tijd. Bijna elke dag getest, maar nog steeds negatief. 

   

  Ongeveer 14 dagen geleden had ik een klein beetje lichtroze bloed door mn afscheiding. Ik dacht zelf aan een innestelingsbloeding… 

   

  Wilde bloedprikken maar de huisarts zegt dat thuistesten evengoed zijn. Echt een onzin als ik internet mag geloven….. Hier zit ik dan in alle onzekerheid.


  WilKindje
  Bijdrager
  #10246635 Quote

  Was je hiervoor aan de pil? Zo ja hoelang ben je gestopt? Heb je je eisprong gevoeld of gemeten? Ben je ziek geweest? Kan het geen late eisprong geweest zijn 14dagen geleden? 11 dagen overtijd moet je toch wel iets van een streepje krijgen dus lijkt me dat dat niet klopt, wil niet zeggen dat je niet zwanger kan zijn maar wellicht korter als dat je denkt.


  Mama vn twee
  Bijdrager
  #10246640 Quote

  Bedankt voor je reactie!

   

  Ik ben al jaren niet meer aan de pil. Daarna een regelmatige cyclus gehad van 28 dagen. Ben ook niet ziek geweest.. Heb zelf ook gedacht aan een late eisprong, maar volgens mij zou ik nu dan wel al kunnen testen. Dan zou ik namelijk afgelopen weekend ongesteld moeten worden, wat niet is gebeurd… Zo onzeker allemaal!


  Nomy
  Bijdrager
  #10246641 Quote

  Ik heb helaas ook een aantal keren gehad dat ik flink te laat was en niet zwanger. Misschien is je eisprong later geweest dan normaal? Is je cyclus altijd een gelijk aantal dagen? Bij mij was het een combinatie van onregelmatige cyclus, soms verlate eisprong en 1x bleef eitje vastzitten en sprong dus pas na 14 dagen los dus dat vertraagde ook mn menstruatie..

   


  Mama vn twee
  Bijdrager
  #10246643 Quote

  Altijd een regelmatige cyclus van 28 dagen.. Aan een verlate eisprong heb ik ook gedacht, maar dan zou ik afgelopen weekend ongesteld moeten zijn wat niet zo was… erg vreemd


  JSbaby
  Bijdrager
  #10246650 Quote

  Bloedtest heeft niet zoveel zin. Je hcg zou om de 2 dagen moeten verdubbelen dus dan zou je wel al een positieve test moeten hebben ondertussen. Miss toch even cyclus die van slag is? Zit helaas niets anders op dan geduld hebben vrees ik 

  read more image Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

  Roze Tompouce
  Bijdrager
  #10246652 Quote

  Hier t zelfde. Inmiddels al 15 dagen over tijd en iedere test zegt negatief. Vanochtend bij de huisarts geweest die toch even bloed wilde prikken. Just in case.. en zoniet dan wachten tot ik twee cyclissen te laat bent en dan moet ik terugkomen. Dat afwachten is echt niks..


  Mama vn twee
  Bijdrager
  #10246662 Quote

  Echt zenuwslopend indd… 

  Heb je wel altijd een regelmatige cyclus? Zou je me op de hoogte kunnen houden? Ben erg benieuwd 


  Roze Tompouce
  Bijdrager
  #10246754 Quote

  Jazeker, wel een lange van 35 dagen maar wel regelmatig. Apart dan he. Bij mijn dochtertje duurde t ook wel 10 dagen tot hij positief testen maar toen voelde ik van alles en wist ik zeker dat t zo was. Nu voel ik niks van symptomen. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct