Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Net Een Miskraam Gehad Wanneer Weer Vruchtbaar

 • Auteur
  Berichten

 • VBE
  Bijdrager
  #10513463

  Dag dames,

  ik heb afgelopen week een vroegtijdige miskraam gehad, maar zou heel graag weer zo snel mogelijk zwanger willen raken. Weet iemand wanneer ik weer vruchtbaar zou kunnen zijn of hoe ik het t makkelijkst kan opsporen. 

  Graag hoor ik hoe het bij jullie is verlopen  🥰


  kimvanalphen
  Bijdrager
  #10513556 Quote

  Ik heb na de eerste menstruatie na miskraam nog een controle gehad bij de gynaecoloog om te zien of alles ‘schoon’ was. Had een missed abortion die zelf niet doorzette en heb ik toen met tabletten op moeten wekken. Bij de controle bleek alles er goed uit te zien en meteen volgende maand was ik weer zwanger.

  #10513579 Quote

  Voor het opsporen van je eisprong kan je ovulatietesten doen, bij de action zijn ze niet duur of online setje kopen.
  Ik begon op dag 10, omdat ik hem ook niet mis wilde lopen. Ik had mijn eisprong pas op dag 28(na mijn miskraam) dus was wel even ruim 2 weken testen, maar wist tenminste wel waar ik aan toe was.
  Groetjes


  VBE
  Bijdrager
  #10513592 Quote

  Ik ga dat ook even uitproberen met ovulatietesten. Heb nog 3 pakken liggen. Want m’n gynaecoloog zei ook al je kunt t deze maand gewoon proberen maar was benieuwd van hoe ik erachter zou kunnen komen wanneer ik vruchtbaar ben. 

  hoop dat je zwanger bent na je miskraam!

   

  ben ook bij de gynaecoloog geweest voor controle maar hier hebben ze mij 2 keer bloed laten prikken en ik hoefde niet meer langs te komen voor controle dus denk dat het dan wel goed zit nu. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct