Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Niet kunnen vinden van woonruimte

 • Auteur
  Berichten

 • ElineMarlou
  Bijdrager
  #10164687

  Hallo allemaal,

  Ik ben een jonge vrouw en op dit moment 20 weken zwanger.

  Samen met mijn vriend (de vader van ons kindje) ben ik al vanaf  het begin van de zwangerschap druk bezig met het vinden van een woning. 

  Op dit moment woon ik nog bij mijn ouders. Hij heeft een kleine studio die al erg vervallen is en waar het eigenlijk niet mogelijk is een kindje op te voeden (ivm met gezondheid).

  Afgelopen maandag hebben we na een hele lange tijd eindelijk een hele leuke woning kunnen bekijken. Helaas staan we hiervoor 2e op de lijst en de eerste kandidaat heeft ook interesse in deze woning. 
  We gaan er dus maar vanuit dat we het niet krijgen. 

  Helaas gaat het voor de rest ook redelijk traag en begin ik wel gefrustreerd te raken omdat we ook niet gehoord worden bij gemeente en woningbouw. Ik ben inmiddels wel een beetje einde raad zegmaar..

  Ik wilde graag mijn verhaal even kwijt en hoopte dat er misschien andere (aanstaande) moeders hier ervaring mee hebben of in hetzelfde schuitje zitten. Wie weet heeft iemand er iets aan :)


  AmVB
  Bijdrager
  #10164723 Quote

  Ik  zit in hetzelfde schuitje, mijn schoonmoeder was ernstig ziek en wij trokken in de eerste instantie tijdelijk in om te helpen met het huishouden. En dan zouden we de studio aan hun huis uitbouwen zodat ik haar en zij mij kon ondersteunen. Helaas overleed ze plotseling aan complicaties. De studio gaat niet uitgebouwd worden en we zijn hard op zoek naar een woning voor ons drietjes (ze is inmiddels een week oud.)

   

  Huizsn zoeken is momenteel gewoon heel lastig. En kopen in de omgeving  waar wij wonen is heel duur en zijn er heel weinig woningen. Kopen betekent ver weg en voor huren verdienen we teveel voor sociaal en tja.. Als je vrije sector huurt kunnen we beter kopen.  Lastig he. De huizenmarkt van nu… Een grote zeepbel.. 

   

  Heel veel succes met jullie zoektocht! 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct