Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

Niet Zwanger Toch Overtijd En Symptomen

 • Auteur
  Berichten
 • #10537159

  Op 26 januari was ik voor het laatst ongesteld. Wel heel erg heftig. Nog nooit zo erg geweest. In oktober heb ik mijn spiraal laten verwijderen en in december was ik voor het eerst weer ongesteld.

  Nu heb ik een cyclus van 25 dagen. In februari ben ik niet ongesteld geworden.  Al ruim w weken overtijd. 3 x getest maar die waren negatief. Sinds een paar dagen wel erg gevoelige borsten. Waarom zou mijn menstruatie uit blijven?


  Cyiza Wills
  Bijdrager
  #10537161 Quote

  Of je lichaam is ontregeld, wat echt vaak voorkomt. Was je gestresst de afgelopen weken? Vacci gehad? Ziek geweest? Kan allemaal invloed hebben.
  Soms kan je lichaam een cyclus overslaan, of komt het gewoon super laat.
  Wat ook kan zijn is, wat mijn vriendin is overkomen, 3 weken overtijd, getest, negatief. Bloedtest gaan doen, positief.

  #10537183 Quote

  Ik had precies hetzelfde!

  Vandaag positief getest.

  #10537828 Quote

  een spiraal geeft ook hormonen af dus ik denk dat je lichaam ontregeld is, vaak heeft het een half jaar tot een jaar nodig om weer in je normale cyclus te komen. Heb je een vaccin gehad? Dit kan ook de oorzaak zijn? Daardoor schommelde bij mij ook de menstruatie cyclus. 

   

   

   


  BCW
  Bijdrager
  #10537935 Quote

  Ook na een spiraal kan je nog maanden een onregelmatige cyclus hebben. Als ik het zo lees uit je verhaal heb je in december je eerste menstruatie gehad en daarna 25 dagen later? Dit betekent helaas niet dat je gelijk weer in een cyclus van 25 dagen zit.. dus grote kans dat het nog hoort bij de onregelmatigheid na anticonceptie. Heb je een ovulatietest gedaan? Want dan verwacht je 14-16 dagen na een positieve test wel ongesteld te worden

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen