Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Niet Zwanger Voelen

 • Auteur
  Berichten
 • #10187123

  Hoihoi, 

  nu 13 weken en 4 dagen zwanger! Alleen voel ik me echt niet zwanger.. ik spuug weleens maar zelfs dat stelt me momenteel niet gerust😅 over 2 weken pas weer een echo. Zojuist een test gedaan en die was binnen 5 sec al ruim positief.. moet ik mezelf gewoon niet zo aanstellen??? 

  #10187125 Quote

  Zwangerschaps kwaaltjes komen en gaan 😉 niks om je zorgen over te maken, ikzelf ben 27wkn2dgn zwanger en ben eigenlijk nooit misselijk geweest alleen last van pijnlijke borsten 


  Kim-keertwee
  Bijdrager
  #10187141 Quote

  Wat gebruiker hierboven zegt! Bij mij was het ook af en aan, soms ook helemaal nergens last van (ook maar 3x in totaal overgegeven, nu 19wk, tweelingzwangerschap). Terwijl ik overal las en hoorde dat je bij een tweeling echt wel heftigere kwalen zou krijgen. Nou, niks van waar bij mij, haha! 

  Wees maar blij dat je weinig last hebt. Want die kwaaltjes komen snel genoeg je neus uit. 😉


  BecenDavid
  Bijdrager
  #10187159 Quote

  Ik ben 14 weken zwanger en behalve dat mijn borsten echt mega zijn gegroeid en ik flink boer heb ik nergens last van, afgelopen vrijdag nog een goede echo gehad 🙂

  #10187215 Quote

  Ik zou ervan genieten want geloof me.. je wilt die kwaaltjes echt niet ookal denk je nu van wel. Daarbij zullen die kwaaltjes ook weer zorgen met zich meebrengen en het probleem van je zorgen maken Dus ook niet oplossen. Geniet van je zwangerschap en probeer te vertrouwen op je lichaam. Over een paar weekjes ga je de baby misschien al voelen en dan heb je iedere dag bevestiging 

  #10187713 Quote

  Dank voor jullie reactie! 

  Morgen een pretecho dus hopelijk word ik weer gerust gesteld🤗 maar jullie antwoorden doen me ook zeker goed 

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

  Littlewishes
  Bijdrager
  #10187725 Quote

  Ik was tot 12 weken vrij ziek. En van de een op de andere dag verdwenen de kwaaltjes als sneeuw voor de zon. Is heel normaal. Geen zorgen en geniet van je zwangerschap!

  #10189085 Quote

  Hoi,

  Hier precies hetzelfde. Ik ben 14+2 maar ik heb zelf ook nergens last van. Niet misselijk of overgegeven. Alleen last van mijn borsten. 

  Het enige moment dat ik weet dat ik zwanger ben, is als ik een echo krijg. En die krijg ik volgende week weer😁

  Ik weet hoe je je voelt 😊


  Nourii
  Bijdrager
  #10189096 Quote

  Heb bij me eerste 2 zwangerschappen amper wat gemerkt behalve het uitblijven van de menstruatie. En bij de tweede rugklachten dat was het ook echt. Ben nu van de derde zwanger ben en misselijk en moe als nooit tevoren heb alles al gehad wat je kan krijgen kwa kwaaltjes. Haha mijn VK zei elke baby komt met zijn of haar eigen hormonen haha. Verschilt echt per persoon, per zwangerschap! Zou echt van genieten dat je bijna nergens last van hebt! 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct