Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Niet Zwanger Worden Na Een Miskraam

 • Auteur
  Berichten

 • Happyme
  Bijdrager
  #10141397

  nu 7 maanden na mijn miskraam kan ik eigenlijk Niemand meer verdragen die wel zwanger word. Ik gun het iedereen zo maar het doet me zoveel pijn.

  ik heb diabetes type 1 dus dat maakt het allemaal al erg lastig. Ik wil het zo graag en alles klopt alle waardes zijn goed maar toch lukt het niet. Wil toch graag mijn verhaal even kwijt

   


  Wolkjes
  Bijdrager
  #10141419 Quote

  Hey,

  wat vervelend dat je je zo voelt! En wat goed dat je dat wel uit. 

  Ik was na mijn eerste miskraam ook totaal van slag. Stikjaloers naar iedereen waarbij het wel lukte. Elke babybuik en elke Maxicosi op straat zag ik. Maar wat wij niet weten is wat er daaraan vooraf is gegaan. 

  Het heeft bij ons ruim een jaar geduurd voor ik weer zwanger was. En ook dat werd een miskraam. Vrienden begrijpen het vaak niet. En opmerkingen als ‘jullie tijd komt nog wel’ zijn zulke dooddoeners. Dat ga ik dus ook niet tegen je zeggen. 

  Ik wilde je alleen laten weten dat ik het heel knap vind dat je je gevoelens uit en dat je er niet alleen voor staat. Er zijn meer mensen die zich zo voelen. 

  Zorg goed voor jezelf, je bent het waard🍀! 


  Debje
  Bijdrager
  #10141439 Quote

  Ik begrijp heel goed wat je voelt ik heb in april ook een miskraam gehad bij 10 weken zwangerschap kwamen ze erachter dat ik een missed abortion had, hartje was gestopt met 8 weken zwangerschap..was een hele moeilijke tijd en de maanden die volgde waren vooral heel onzeker ik hoopte ook iedere maand weer dat het raak was,en werd iedere keer weer teleurgesteld,nu 7 maanden verder ben ik gelukkig weer 6 weekjes in verwachting en nog steeds ben ik heel onzeker en bang dat het weer mis gaat. Houd moed alles komt uiteindelijk goed! Probeer hoe moeilijk het ook is het naast je neer te leggen en dan zul je zien dat het vanzelf weer goed komt 


  Sanne1979
  Bijdrager
  #10141484 Quote

  Mijn 1e zwangerschap eindigde helaas in een missed abortion. 3 maanden later ben ik acupunctuur gaan doen bij een acupuncturist die gespecialiseerd is in fertiliteit. De laatste dag van mijn menstruatie was mijn 1e behandeling en na 3 behandelingen was ik zwanger en heb ik een droom zwangerschap en bevalling gehad (wel met de angst of het wel goed zou gaan…). 

  Begin april gestopt met de pil en in juli weer naar de acupuncturist gegaan. September ben ik zwanger geraakt en inmiddels 15 weken zwanger.

  Geen idee of het door acupunctuur komt, maar ik geloof erin. Je zou zijn website eens kunnen bekijken en verhalen van andere vrouwen kunnen lezen (www.acupuncturist.nl). Misschien dat het ook iets voor jou is.

  Hou moed en gun jezelf ook af en toe een dipmoment. Veel succes!!


  Smurfjes
  Bijdrager
  #10141501 Quote

  Ook ik weet helaas hoe je je voelt! Heb zelf een aantal miskramen gehad en het duurde bij mij steeds een jaar voordat ik weer zwanger was. Je ziet om je heen iedereen zwanger worden lijkt wel en de opmerkingen van; je weet in ieder geval dat je zwanger kunt worden of het komt wel goed wil je niet horen! Ik hoop voor je dat ook jij een wondertje mag krijgen! 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct