Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

Niets Te Zien Op Echo

 • Auteur
  Berichten
 • #10583410

  Hoi allemaal,

  Op 6 september heb ik mijn eerste positieve zwangerschapstest gehad. En de testen daarop volgend (ik heb er wel 20 gedaan) werden ook steeds duidelijker.

  Volgens mijn laatste menstruatie (2 aug) zou ik nu 8 weken moeten zijn maar in denk dat mijn eisprong later is geweest. Ik was net een maand gestopt met de pil en mijn cyclus was dus nog totaal niet regelmatig.

  Gister wel een echo gehad, omdat ik volgens de verloskundige nu 8 weken zou zijn. Maar gister konden ze helaas helemaal niks zien op de echo😔 geen stipje helemaal niks, ook niet met een inwendige echo.

  Het kunnen dus 3 dingen zijn: een bbz, een miskraam, of ik ben nog veeeel minder ver dan ze dachten. Dat laatste hoop ik natuurlijk. Ik heb net bloed laten prikken en hoor daar vanmiddag de uitslag van en dan kunnen we kijken hoe nu verder.

  Heeft iemand hier ook ervaringen mee? Ik hoop positieve


  Shar
  Bijdrager
  #10583492 Quote

  Heb zoiets ook gehad, wat naar een mk leidde uiteindelijk. 

  Test was positief, echo was niets te zien en uiteindelijk bloed prikken zagen ze de waarde van HCG. Ik was in verwachting, maar pril.. (4-5 wk).

  Bij de 9 wk echo had ik een mk. Na 6 wk was de groei gestopt, helaas. Ze twijfelde nog even over het termijn. Mijn waardes waren wel hoog, maar het hartje klopte niet. Ben na een paar weken geholpen in het zh.

  Hoeft bij jou niet zo te zijn, kan een misberekening zijn in termijnbepaling. Dat je miss korter bent, even afwachten. 🍀


  Nvlinder
  Bijdrager
  #10583545 Quote

  Ikheb 2 weken geleden ook precies hetzelfde gehad.

  wat zei je bloeduitslag? Bij mij was hcg ook maar 52 en is het uiteindelijk een miskraam geworden.

  hopelijk voor jou is het inderdaad gewoon een kortere zwangerschap! 🤞🏻🍀

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen