Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

Nieuwe Partner Ex En Kind Loslaten

 • Auteur
  Berichten

 • patricia janssen
  Bijdrager
  #10615339

  Hoihoi, Ik weet niet of ik hier goed zit, ik zou graag advies willen van iemand die in een soort gelijke situatie zit ofheeft gezeten. Mijn zoontje is nu 3 jaar en ik heb de volledige zorg. Er is een omgangsregeling. De vader mijn van zoontje heeft sinds kort een nieuwe partner. Dit weet ik nu 3 weken. Binnen 5 dagen heeft ze al kennis gemaakt met mijn zoontje. Dat was even schrikken voor mij. Nu willen ze eind mei op vakantie naar het buitenland. Mijn zoontje is haar nog niet gewend en ik heb haar nog niet ontmoet. Ook is mijn zoontje nooit langer dan 1 nacht weg van mij geweest. Ik heb geen toestemming gegeven voor deze vakantie want ik vind het allemaal veel te snel gaan. Doe ik hier goed aan? Want het is nu namelijk oorlog. En ik wil het liefst de vrede bewaren. Mijn moeder instinct zegt dat we het rustig moeten opbouwen. De communicatie naar mij toe is heel onrespectvol gegaan waardoor ik nu ook moeite heb met loslaten. (Wat ik niet had verwacht van mijzelf) het is getriggert. Ik vraag mij ook af waar die nieuwe partner haar moederhart is gebleven. Ze heeft zelf ook een kind en dan zou je zeggen dat ze me toch zou moeten begrijpen. In ieder geval. Ik heb het moeilijk. Wie wil er met mij sparren? Liefs Patricia


  Essil
  Bijdrager
  #10615399 Quote

  Geen ervaring met zoiets, maar als moeder denk ik ook dat het te snel gaat. Spreek een tijdsbestek af. Eerst moet je kind haar een aantal keer gezien hebben en een aantal keer daar overnachten.


  RS
  Bijdrager
  #10615417 Quote

  Nou er is een omgangsregeling en daar houdt hij zich dus niet aan . Ook geen ervaring mee hoor maar hij gooit zijn eigrn glazen in. Had die maar netjes eerst met jou moeten overleggen en voordat hij dit soort dingen doet. Dit heeft grote impact op je zoon. Ik zou hem lekker bij jouw houden had hij de omgangsreggeling maar moeten respecteren. En ik vindt fat je dit ook mag zeggen tegen hem. Dat het oorlog is komt door zijn stomme fout. Rustig aan opbouwen zou ik zeggen. 

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen