Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Nod 10 Mei Wie Nog Meer

 • Auteur
  Berichten

 • Elize
  Bijdrager
  #10197728

  Hoi, 

  Wie heeft er nog meer een NOD op 10 mei? Er zijn zoveel berichten bij  topic NOD mei waardoor het misschien wel fijn is om het kleiner te houden en te delen met de mensen die ook op deze dag weten of het positief is of niet. 

  Ik merk niks. Ik denk ook dat het niet raak is. Toen ik zwanger was, merkte ik daarvoor ook niks, ik dacht precies hetzelfde. In hoeverre wil ik dit denken of denk ik dit daadwerkelijk, omdat het toen ook bij de derde raak was? Weet niet of iemand dit snap wat ik nu schrijf… haha, maar goed. Ik lijk mijzelf in te dekken ofzo. Herkennen jullie dat ook?

  NOD 10 mei, 32 jaar, 3e ronde na miskraam, 1e kindje

  Liefs Daisy

  P.s.: Hoeveel zijn jullie ermee bezig?


  Muts
  Bijdrager
  #10197729 Quote

  Ik ook 9 of 10. Of 11. Misschien 12. Fijn zo’n onregelmatige cyclus 😂. Deze ronde ovu test gedaan, positief op de 24 april. Ben er wel dagelijks mee bezig denk ik, maar ben er wel relaxt onder. Ik zie elke ronde wel wat er komt, probeer het goed te timen en rustig blijven als het tegen valt. Ronde 4 is dit trouwens. 


  Klaasjee
  Bijdrager
  #10197741 Quote

  Mijn NOD is als het goed is 9 mei. Dit wordt de 1e ronde na een vroege miskraam. Dus is even afwachten hoe mn cyclus gaat zijn. Maar ergens heb ik t idee dat hij wel redelijk normaal is. 

  Bij alles wat je maar denk te voelen ga je denken dat t misschien wel zo is. Terwijl je dat normaal misschien ook voelt voor een menstruatie maar daar sta je dan niet bij stil.

  Momenteel ben ik er weer heel erg mee bezig. Eigenlijk iets te veel naar mijn zin, maar kan het ook niet tegen houden. Gaan gelukkig binnenkort op vakantie. Dus heb dan even afleiding haha. Alleen mocht het niet raak zijn deze ronde ben ik midden in de vakantie ongesteld en daar kijk ik toch ook wel heel erg tegenop..😅

  #10197743 Quote

  Ik heb geen idee wanneer mijn NOD is. Ik heb een vroege eisprong gehad. NOD is vandaag, maandag of woensdag 🤷‍♀️ Ik heb allerlei symptomen, maar de vorige rondes voelde ik ook van alles. Mijn borsten staan al een behoorlijke tijd op knappen. Witte bultjes op mijn tepels, borsten zijn voller, lage rugpijn en veel afscheiding. Maar goed… vorige keren werd ik ongesteld, dus daar probeer ik nu ook rekening mee te houden. We zitten in ronde 4. Bij mijn vorige zwangerschap was het de tweede ronde raak, dus voor mijn gevoel zijn we al een eeuwigheid bezig haha. Succes dames!


  Daniek
  Bijdrager
  #10197839 Quote

  Hee 

  Ik sluit me ook graag aan! Mijn cyclus is nog beetje onregelmatig maar ik verwacht ook eind volgende week m’n nod te hebben…  Voor ons zou het de eersye zwangerschap zijn, echt heel spannend! 

  Ben in december gestopt met de pil. Ik ben er eigenlijk drie weken bijna niet mee bezig, op wat ovu testjes na maar de week voor m’n nod is elke maand weer vreselijk😂… Super zenuwachtig en m’n lichaam heeft me al aantal keer voor de gek gehouden. 

  Nu geen klachten alleen super moe, veel puistjes en m’n tepels doen heel zeer(hoort dat bij gevoelige borsten?)

  Ik duim voor jullie allemaal


  danemelle
  Bijdrager
  #10197883 Quote

  NOD 11 mei… 

  Ben zeer benieuwd…

  Ik voel me toch anders als anders maar ik probeer et niet te veel mee bezig te zijn.

  In maart Miskraam gehad helaas en wil dus niet te enthousiast zijn want hakt er allemaal heel erg in.

  Afwachten maar weer…

  read more image Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen
  #10197910 Quote

  Uiteindelijk gisteren al ongesteld geworden. De symptomen zeiden helaas dus weer niets. Op naar ronde 5


  Diededv
  Bijdrager
  #10198023 Quote

  NOD is ongeveer 10 mei. In oktober miskraam gehad en sindsdien nog geen regelmatige cyclus helaas. 26 april positieve ovulatietest gehad en er omheen wel gesekst. Dus wie weet!

  Ben er zelf niet zoveel mee bezig gelukkig. We hebben een dochter van net 1 en geen haast, maar hoop wel heel erg dat het raak is, want het kriebelt wel weer enorm! Sinds de miskraam (ongepland, maar wel gewenst) geen anticonceptie gebruikt, maar tot nu toen niet raak, dus dat maakt me wel een beetje onzeker moet ik zeggen. De 1e keer en ook met de miskraam was ik binnen no time zwanger namelijk.  

  Ik duim voor jullie en mezelf! 


  Daniek
  Bijdrager
  #10198025 Quote

  Hè danamelle wat voelt er bij jou anders? Vind het wel lastig elke keer als ik denk nu is het echt raak dan word ik weer ongesteld…herkenbaar?

  Ooh balen BenB, hopen op een goede volgende ronde, ik duim voor je!!

  Hier nog steeds pijnlijke tepels, veel puistjes en heel moe… Het rare is dat ik vanmorgen na het klussen ook vreemde pijn li bij m’n schaambeen heb.. nog nooit gehad echt anders dan menstruatie pijn. Kent iemand dit??

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct