Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

NOD 10 of 11 maart Wanneer opnieuw testen?

 • Auteur
  Berichten

 • AlicevanD
  Bijdrager
  #10176402

  Hallo lieve meiden,

  Mijn NOD is of 10 of 11 maart maar ik was zo ongeduldig dat ik vandaag (vanmiddag) al een test had gedaan de Kruidvat 2 voor 5 euro.

  die was negatief. Veel te vroeg getest…. ik weet het. Officieel zou morgen 4 dagen voor NOD zijn. Op een test van Kruidvat staat dat je dan al kan testen. Heeft het nut morgen ochtend weer te testen, of zitten de 2 testen dan te dicht op elkaar?  Tot nu toe alleen maar krampen onderin mijn buik. Al sinds zondag. 

  ik word gek van het wachten (ben zo ongeduldig haha)


  ElsieJoy
  Bijdrager
  #10176405 Quote

  Tsja, in het begin kan het hard gaan, dus het zou kunnen dat je morgen al een ander resultaat krijgt, zeker als je dan ochtendurine gebruikt, want die is meestal iets meer geconcentreerd. Maar ik zou adviseren om er minstens 2 dagen tussen te laten en dus pas over 3 dagen of later weer te testen, dat scheelt weer wat testen, en meestal duurt het toch 2-3 dagen voordat het hormoon verdubbelt. Als het vandaag nog niet te zien is, is de kans klein dat dat morgen al wel zo is, hoe meer tijd er tussen zit, hoe groter de kans op een andere uitslag. Bovendien heb je dan ook alvast wat meer kennis over de signalen van je lichaam, al krijg je die denk ik het duidelijkst als je wacht tot na 11 maart. 😉


  AlicevanD
  Bijdrager
  #10176413 Quote

  Bedankt voor je reactie. Zo lastig om te wachten he? Je wilt zoooo graag. Ik wil er eigenlijk niet teveel mee bezig zijn, maar helaas dat lukt gewoon niet.  Ik ben ook heel erg benieuwd ook naar ervaringen. Qua testen en hoelang er tussen zat.


  Deeehv
  Bijdrager
  #10176421 Quote

  Ik weet hoe lastig dat wachten kan zijn ja!

  En ik weet helaas ook hoe je lichaam je voor de gek kan houden.. ik had ook 2 weken lang last van pijnscheutjes in mn onderbuik, misselijk, gevoelige borsten enz.. en met een tussentijdse bloeding dacht ik: yes dat was een innestelinhlgsbloeding en de rest van de ‘klachten’ kan maar 1 ding betekenen.. ik heb toen ook early test gedaan 5 dagen en 2 dagen voor NOD. Helaas beiden negatief en helaas gisteren ook ongesteld geworden.

  Ik wil je hoop dus niet de kop indrukken, maar ben ervan bewust dat je lichaam je op het verkeerde been kan zetten.

  Desalniettemin hoop ik dat je een positieve test mag zien over een aantal dagen!

  Ik zou iig nu tot vrijdag wachten voor je weer test. Succes ermee! Ik ga voor je duimen


  BenB
  Bijdrager
  #10176423 Quote

  Tsja… ik kan wel allemaal tips gaan geven, maar ik weet ook hoe moeilijk wachten is. Het beste is natuurlijk wachten tot je NOD. Dat weet je zelf ook vast wel. Ik had bij mijn vorige zwangerschap 1-2 dagen voor NOD een positieve test. Nou, geloof mij maar… ik kan dus echt niet wachten tot NOD haha! Als je morgen weer wil testen, dan doe je dat toch? Gebruik dan wel ochtendurine. Succes!


  AlicevanD
  Bijdrager
  #10176430 Quote

  @Deeehv 

  Ik weet idd dat je lichaam je voor de gek kan houden want dit had ik afgelopen maand heeeeeel erg. Ik ben al minder ermee bezig dan de keren hiervoor. Dat was bijna een obsessie vond ik. Nu is het maar afwachten. Het is zo verleidelijk om elke keer eerder te testen…. 

  Lees ook: Wanneer ben ik vruchtbaar? - Handige rekentool

  AlicevanD
  Bijdrager
  #10176431 Quote

  Dankjewel voor je berichtje @BenB

  Ben jij inmiddels zwanger of zit je ook op het wachtbankje?


  xxnellekexx
  Bijdrager
  #10176455 Quote

  Hoi, ik heb hetzelfde! Vanmorgen negatief getest met sensitest. Naja mijn situatie is iets anders, we zijn nu niet bezig voor een 4e kindje want onze jongste is nu 6 maanden en ik geef nog bv! Dus geen idee wanneer ik een NOD zou hebben aangezien ik met 4 mnd eenmalig ongesteld ben geweest 😉

  Een 4e kindje is wel heel erg gewenst (die wens was er al, alleen dan pas eind van dit jaar ongeveer).

  Maar ik voel me ook echt zwanger!!! Ook continu krampjes onderbuik etc. Ik ga er vanuit dat ik ook 10 maart kan testen (conceptie gehad 2 weken daarvoor) dus ja. Maar goed ik.ben denk ik net zo ongeduldig dus ik test ook morgen ochtend!

  Laat je het weten? 😉


  AlicevanD
  Bijdrager
  #10176506 Quote

  @xxnellekexx Dan lopen we echt precies gelijk! Ik hoop het echt zo voor je. Ik had 24 feb mijn positieve ovulatietest. Dit zou nu mijn tweede kindje zijn. Enorm gewenst. 

  Ik heb vanochtend niet getest. Ik sliep vannacht zo mega slecht (onrustig) en dit heb ik vaak wanneer ik ongesteld ga worden. Dus ik denk dat het niet raak is…. ik heb helemaal geen symptomen dan alleen al vanaf vorige week krampjes heel laag onderin mijn buik.

  welke symptomen heb jij nu allemaal? En hoe was jou test? Ik hoop voor jou op een positieve test! Liefs

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct