Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

NOD 23 juli…. wie nog meer?

 • Auteur
  Berichten

 • Elize
  Bijdrager
  #10221659

  Hoi hoi

  Na een aantal maanden doen we eindelijk weer mee. Het brengt behoorlijk was frustraties met zich mee. Inmiddels zijn we meer dan anderhalf jaar bezig en zie je om je heen steeds meer zwangeren, babys en word er nergens anders over gepraat dan… pff zo lastig als je zoveel liefde te bieden hebt, je soms al moeder voelt, hoe gek dat ook klinkt en ondanks dat er nog niks is. Maar waarschijnlijk spelen de bekende “rammelende eierstokken” op ofzo. Herken je dit? 

  7e IUI poging, 23 juli, eerste kindje, 33 jaar.

  Liefs

   

   


  Zonnestraaltje
  Bijdrager
  #10221668 Quote

  Wat vervelend dat jullie al zo lang bezig zijn. Hoop dat je snel een positieve test hebt! 🍀

  Dit is onze 2e ronde, eerste kindje, NOD 30 juli.

  Dat van de “rammelende” eierstokken is heel herkenbaar haha. Om me heen veel zwangeren en baby’s en dan denk ik wel altijd, hoop dat het bij ons binnenkort ook zo ver is!

  Groetjes!!


  Elize
  Bijdrager
  #10224030 Quote

  Hoi Zonnestraaltje,

  Hoe is het met je? Hier goed maar het is ook wel erg spannend. Ik ervaar allerlei kwalen waardoor ik hoop krijg. Echter ben ik zo bang voor de telleurstelling. Nog 1 week. Hoe voel jij je? Merk jij al iets? Mijn borsten zijn gespannen, pijn in mijn onderrug, last van onrustige benen en ben erg moe. Van het weekend had ik last van stemmingswisselingen en had ik zelfs pijn in mijn bekken. Hele nare steken…. dan denk je toch bijna bij jezelf dat het raak is…. pfff 

  Daarnaast kom ik moeilijk in slaap, ga toch maar even eruit.

  Groetjes

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct