Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

NOD augustus 2020

 • Auteur
  Berichten

 • Esthy
  Bijdrager
  #10340388

  Hoi, 

  Weet nog niet helemaal zeker of het nodig is, maar denk dat vandaag of morgen menstruatie doorzet. Heb een zoontje van 17 maanden en we gaan nu voor een tweede. Het is dan de 6e ronde voor een tweede zwangerschap. Leuk als er mensen aan willen sluiten. 


  Heidezicht
  Bijdrager
  #10340433 Quote

  Ik meld me vast. Ben afgelopen zondag echt ongesteld geworden. Nieuwe NOD ligt hier op 8 augustus. Dan zijn we net een paar daagjes weg.

  Het wordt voor ons de 3e ronde voor ons 1e kindje samen.


  Happy Yellow
  Bijdrager
  #10340611 Quote

  Ik meld me hier ook aan. Vandaag helaas toch ongesteld geworden, had vorige ronde echt het idee dat het raak was. Vandaag wel even een flinke baaldag gehad.

  Wij gaan door met ronde 14! Wordt de 11e maand dat we aan het proberen zijn voor ons eerste kindje.

  Gezien mijn laatste cyclussen van 25 dagen, ligt mijn nieuwe NOD ook op 8 augustus. Deze maand even geen temperatuur meer opnemen, dat gaf me afgelopen dagen valse hoop dat het gelukt was. We gaan zien wat deze ronde brengt! 


  Esthy
  Bijdrager
  #10340615 Quote

  Vanochtend wel wat roze op het toilet paper, dus dacht ongesteld te zijn geworden, maar nu niks… Dus weet het even niet NOD is eigenlijk pas komende zaterdag geloof ik. Als menstruatie nu doorzet kan ik ook pas zeggen wat NOD in augustus zou worden


  Esthy
  Bijdrager
  #10340737 Quote

  Heidezicht NOD 8 augustus

  Happy Yellow NOD 8 augustus

  Esthy NOD 16 augustus

   


  BelgoGermano
  Bijdrager
  #10340758 Quote

  Meld me hier ook graag. 6 weken geleden een miskraam gehad, opnieuw ongesteld geworden een kleine 2 weken maar helaas geen eisprong doordat er nog hgc aanwezig is. Hopelijk is dat binnen dit een week weg en dat is het wachten begin augustus op eisprong. 

  Lees ook: Wanneer ben ik vruchtbaar? - Handige rekentool

  Dromertje
  Bijdrager
  #10340785 Quote

  Hoi Dames  Ik meld me eigen ook graag aan.☺️ Heb 31 mei helaas een vroege miskraam gehad. 27 juni voor het laatst mijn menstruatie gehad. Verwacht mijn menstruatie 21 Juli.   Gisteren had ik contact gehad met de dokter om bloed te laten prikken (vond het wel erg vroeg maar de dokter wilde het zekere voor het onzekere) maar toch vanmorgen bloed laten prikken op hcg. Helaas is dit niet gelukt want het lukte ze niet om bloed af te nemen. Echt balen dus. Nu allebei me armen beurs maar je moet er wat voor over hebben hihi.  nu dus afwachten tot volgende week.  Wij zijn trouwens nu 1jaar bezig met onze kinderwens. Vorig jaar augustus een miskraam gehad en afgelopen mei 2de miskraam gehad.   ik hoop voor jullie allemaal het beste. En laten we duimen met zijn alle 😀


  Dromertje
  Bijdrager
  #10340786 Quote

  Sorry dubbel erop gezet


  Mama Dtje
  Bijdrager
  #10340847 Quote

  Vanmorgen ongesteld geworden. Nu door naar de volgende ronde, ik heb er weer zin in 🤗. 2e kindje. NOD 10 aug.

  Heftig dromertje 😢

  Ik heb een vraag; heb mn app even bekeken en ik ben mijn ovulatiecalender begonnen door mijn onttrekkingsbloeding te noteren als menstruatie, alleen die maand duurde 29 dagen. De ronde erop 25d de 3e ronde 26d. Als ik de onttrekkingsbloeding eruit haal zet ie m op een gemiddelde cyclus van 26 dagen terwijl als ik m invoer als menstruatie 27 dagen. Ik moet m er uithalen denk ik, want t is natuurlijk geen echte menstruatie geweest maar van de pil. Wat denken jullie? Ff voor de zekerheid.   

  Rekenen jullie de eerste ronde vanaf de onttrekking of pas vanaf je eerste menstruatie?

  Als ik vanaf de eerste echte menstruatie tel ga ik nu ronde 3 in!

   

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct