Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

NOD augustus

 • Auteur
  Berichten
 • #10023784

  Ben bezig voor een 4de kindje, maar we hebben op gebied van kindjes krijgen al heel wat meegemaakt. De angst zit er dus goed in… we zitten nu aan ronde 3 , eerste einde met Clomid 100mg… nog dames die proberen zwanger te raken ? En willen chatten?


  Christaaa
  Bijdrager
  #10023826 Quote

  Hi! Wij willen voor onze 1e gaan, vorig jaar augustus een MA gehad, zit nu in ronde 10 en tot nu toe nog steeds niet raak. Ik begin de hoop te verliezen en dat weten wel wat mensen hier op het forum. 15 augustus is mijn nod. Mocht het deze ronde weer niet raak zijn ga ik door naar de huisarts met mijn vriend.


  Mali Mali
  Bijdrager
  #10023830 Quote

  Hee Christa!

  Wat vervelend!! Wij hebben in Juni een spontane miskraam gehad en zijn nu ook bezig met ronde 10 (vanaf moment stoppen pil) maar ook hier duurt het allemaal erg lang. Ook erg onregelmatige cyclussen. Vandaag contact gehad met de dokter omdat ik een week na elkaar een positieve ovulatie test heb, tussendoor negatief.

  Die ging me ook niet verder helpen. Pfff…


  Christaaa
  Bijdrager
  #10023832 Quote

  Ja de doktoren hier in nederland.. ik geloof het allemaal niet joh. Heb je dat op facebook gelezen? Over een turkse doktor die in 1 dag de uitslag al wist van een kind van een Nederlands koppel? En ze werden gelijk geholpen, en het kind is nu van het probleem af, terwijl ze hier in Nederland paar maanden over deden en het uiteindelijk niet et probleem was wat ze zeiden. ( was volgens mij lymfklier nog wat ).

  Zodoende had ik een vraag gesteld aan de huisarts, maar die was op vakantie dus had een andere huisarts mijn vraag ”beantwoord” ( ging over mijn gevoelige borsten voor mijn menstruatie wat ik nooit in heel mn leven heb gehad). En ik had nog wat andere vragen gesteld, daarop kreeg ik wel antwoord maar op dat andere vraag niet.

  Maar goed, we zullen zien. Ik zou geen flauw idee hebben over de ovulatietesten hoe en wat, die heb ik nooit gebruik :p


  Mali Mali
  Bijdrager
  #10023833 Quote

  Jaa vindt de dokter er ook wel een beetje laconiek over doen zo!

  Nee dat verhaal had ik nog niet gehoord! Bizar!!

  Had vandaag trouwens weer een positieve test!!


  R1988
  Bijdrager
  #10023839 Quote

  Ik had een heel verhaal gerypt en is nu weg:(

  Wij zijn al vanaf december 2015 bezig voor een 1e kindje. We zijn dus inmiddels1.5 jaar verder en  3 mis. Afgelopen dinsdag afspraak gehad bij de gyneacoloog.  Ik dacht dat ik wel begrepen zou worden maar helaas (het was een man) we hebben bloed onderzoek laten doen voor chromosomen afwijking etc.  Ik heb ook een echo gehad en ik was heel blij. We zagen een Ei van 20mm en mijn baarmoederslijmvlies was 6 mm en in 3 lagen opgebouwd. Dat is dus super goed. Dit was echt een gerust stelling !. Uiteraard gebruik van gemaakt. De gyn zei dat het pech was en ik zeker zwanger kan raken . mijn man hoefde niet gecontroleerd te worden want ik kan immers zwanger worden. 

  Ik hoop zo dat het raak Is!

  Wat gek Mali Mali en wat stom dat de huisarts niks wilt doen. Sommige artsen pff om gek van te worden. 

  Ik hoop dat het voor jullie ook snel raak Is!

  Lees ook: Wanneer ben ik vruchtbaar? - Handige rekentool

  Mali Mali
  Bijdrager
  #10023841 Quote

  Dat klinkt goed R1988. Hopelijk is t volgende maand een positieve uitslag! 

  Mja ik snap er niks meer van. Begin de moed zo wel te verliezen. 


  Mali Mali
  Bijdrager
  #10023842 Quote

  Dat klinkt goed R1988. Hopelijk is t volgende maand een positieve uitslag! 

  Mja ik snap er niks meer van. Begin de moed zo wel te verliezen. 


  R1988
  Bijdrager
  #10023914 Quote

  Mali Mali houd je je temperatuur bij? Misschien een idee om iets met acupunctuur te gaan doen? Voor ontspanning of een betere cyclus. Een goede kan echt helpen.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct