Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Nod December 2019

 • Auteur
  Berichten

 • Schorpioen
  Bijdrager
  #10130737

  Wie hoopt er ook om het jaar 2018 zwanger af te kunnen sluiten.

  Voor ons pas de 2de ronde maar wie weet wat de kerstman of goedheiligman brengt… 


  PupkeX
  Bijdrager
  #10130740 Quote

  Wij gaan nu naar ronde 4 toe. Maar hebben nog ‘2 kansen’ voor het 2019 is. Met een beetje geluk is mijn NOD 1 dec. mocht dit toch niet zo zijn, heb ik in 31 dec. nog een NOD staan. 

  Zou mooi zijn om 2018 af te sluiten met een positieve test


  Schorpioen
  Bijdrager
  #10130745 Quote

  Letten jullie ook echt op voeding en alchohol? Bepaalde standjes of weet ik het.

  ik eigenlijk niet op voeding en alcohol. Maar slik bijvoorbeeld wel al enkele weken foliumzuurpillen en heb testers in huis om te kijken wanneer ik een eisprong heb. 

   


  Frummel
  Bijdrager
  #10130790 Quote

  Letten jullie ook echt op voeding en alchohol? Bepaalde standjes of weet ik het. ik eigenlijk niet op voeding en alcohol. Maar slik bijvoorbeeld wel al enkele weken foliumzuurpillen en heb testers in huis om te kijken wanneer ik een eisprong heb.

  Hi Schorpioen! Ik zit in ronde 1.. super spannend 🙊 ik heb mijn NOD op 1 december staan. Mijn menstruatie kan soms 1 of 2 weken afwijken. Ben zeer gevoelig voor stress waardoor mijn cyclus soms 40 dagen duurt. Dus ik gebruik ook ovulatie testen van CB. Had gisteren al een knipperende smiley… dus mijn eisprong komt er al aan! Terwijl mijn ongesteldheid 31 oktober begon (én maar 4 dagen duurde.)

  Ik slik ook multivitamines voor ‘zwanger worden’ (zonder vitamine A en extra foliumzuur). Verder drink ik eigenlijk niet meer sinds we hiermee bezig zijn. Qua standjes is schijnbaar de missionaris prima, doggy ook. Zolang je niet bovenop zit is t volgens mij prima.

   Zou een mooi sinterklaas of kerstcadeau zijn zo’n positieve test 😁

   


  Nientjeee
  Bijdrager
  #10130821 Quote

  Ik ben aan de 2e ronde letrozol begonnen. Vandaag cyclusdag 12 en een echo gehad. 1 eiblaasje zat op 14 mm. Hopelijk groeit hij  of door. Hopelijk ook het jaar zwanger af te sluiten. 

  Nientje 


  PupkeX
  Bijdrager
  #10130852 Quote

  Letten jullie ook echt op voeding en alchohol? Bepaalde standjes of weet ik het. ik eigenlijk niet op voeding en alcohol. Maar slik bijvoorbeeld wel al enkele weken foliumzuurpillen en heb testers in huis om te kijken wanneer ik een eisprong heb.

  Niet heel bewust op voeding, probeer wel gezond te eten. Alcohol drink ik überhaubt al heel weinig tot niet.
  Foliumzuur slik ik al wel een paar maanden en daarnaast nog een multivitamine voor vrouwen. Heb ook ovulatietesten in huis die ik gebruik, maar over het algemeen is mijn menstruatie heel regelmatig dus wij proberen in mijn vruchtbare periode gewoon regelmatig het gezellig te hebben ;). Ik let er wel op dat we idd eindigen in de missionaris en ik blij daarna nog even liggen met een kussen onder me (schijnt ook goed te zijn haha)  

  @de rest, laten we hopen dat we met zijn allen het jaar zwanger mogen afsluiten. Dat zou een mooi begin van 2019 zijn. 

   

   

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

  Pandalover
  Bijdrager
  #10130854 Quote

  Ik wil ook graag mee schrijven. Voor ons is het de 3e ronde. Maar sinds deze maand slik ik er vitamine E bij (slikte al foliumzuur, omega 3 en vitamine d).

  Ook wil ik nu wat frequenter met ovulatietesten aan de slag. Hebben afgelopen maand om de dag geklust maar mocht niet baten helaas. 

  Vorige cyclus 35 dagen, die daarvoor 32 dagen. 

  Ik hou mijn NOD vooralsnog op 8 december, maar zal afhankelijk zijn van mijn ovulatie waar ik hopelijk deze maand wat duidelijker achter kom.

  Vind het zo spannend allemaal. Om ons heen echt een babyboom. Ik wil oooookkk!


  PupkeX
  Bijdrager
  #10130855 Quote

  Ik wil ook graag mee schrijven. Voor ons is het de 3e ronde. Maar sinds deze maand slik ik er vitamine E bij (slikte al foliumzuur, omega 3 en vitamine d). Ook wil ik nu wat frequenter met ovulatietesten aan de slag. Hebben afgelopen maand om de dag geklust maar mocht niet baten helaas. Vorige cyclus 35 dagen, die daarvoor 32 dagen. Ik hou mijn NOD vooralsnog op 8 december, maar zal afhankelijk zijn van mijn ovulatie waar ik hopelijk deze maand wat duidelijker achter kom. Vind het zo spannend allemaal. Om ons heen echt een babyboom. Ik wil oooookkk!

  Ik herken dat wel van die babyboom. Gelukkig trekt mijn vriend me af en toe weer met beide benen op de grond als ik weer iets teveel in mijn bubbel zit. 

  Hij staat er heel nuchter in. Zegt ook telkens ‘het komt wel, heb geduld.’ Heb ik ook wel nodig af en toe, anderds zou ik mezelf helemaal gek maken. Haha


  Blauwoog
  Bijdrager
  #10130872 Quote

  Ik heb nu mijn onttrekkingsbloeding dus denk rond 4 december NOD. Ronde 1 voor ons super spannend.

  ik slik sinds een paar weken foliumzuur + vitamine d. En doe al elke dag multivitamine. Probeer wel op mn eten te letten maar doe nog wel gezellig mee met de borrels 😉

   

  Ben benieuwd hoe t allemaal gaat zijn. Wij hebben het verder niemand verteld dat we hier nu zo serieus mee bezig zijnd. Fijn dus dat jullie er zijn

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct