Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Nog Eentje Dan

 • Auteur
  Berichten

 • Sydx
  Bijdrager
  #10328235

  Even van te voren. Ik weet dat niemand zoiets kan beslissen voor een ander maar ben meer opzoek naar eventueel advies of ervaring.

  Wij zijn nu sinds bijna 1 jaar ouders van 3 kindjes. Mijn oudste(4) heeft een andere vader en nu is er afgelopen jaar een tweeling bij gekomen 😍.
  Heel leuk maar ook echt heftig 2 kindjes tegelijk. Nu voel ik me alsof ik nog niet klaar ben om er een punt achter te zetten. Ik zou eventueel graag nog een nummer 4 willen.

  Maar hoe besluit je zoiets of hoe pak je dit aan. De oudste gaat binnenkort naar een groter bed dus kunnen we zijn bedje gebruiken. We hebben nog 2 ‘lege’ kamers in huis dus plek is er. Kinderwagen van oudste staat eventueel nog klaar. Auto kunnen we met 7 man in als het moet.

  Nu zit er tussen de oudste en jongste 3.5 jaar en dat vind ik zelf net teveel. Kortom ik ben er stiekem al een tijdslimiet aan het vastzetten (dat is heel slecht om zwanger te raken ik weet het 😂).

  Mijn vriend is gek van kinderen ook al kan die heel strikt zijn. Hij heeft geen vol mondige ja uitgesproken maar hij zou het wel willen. Mijn moeder is momenteel onze oppas voor meestal 2 daagjes in de week (de oudste gaat al naar school dus die heeft ze dan niet). Mijn moeder heeft wel gezegd nu is het klaar ik ga er niet op nog meer oppassen. Dus hier zal dan wel iets veranderen. Tevens twijfel ik of ik zal moeten stoppen met werken of dat we het gewoon doorzetten hoe het nu gaat (Ik werk +/- 16 uur per week). Al gedacht om eventueel terug te gaan naar 8 uur zodat ik 1/1,5 dag weg ben.

  We gaan er wel vanuit dat als er 1 bij komt wel ons zullen moeten opzij zetten. Zo gingen we altijd heel graag naar festivals, concerten, filmpjes en vakantie.

  Maar niemand kan ik de toekomst kijken dus een beslissing maken over wat er allemaal gaat gebeuren is lastig.

  Wie o wie zit er in dezelfde situatie of heeft dit gehad? Wie heeft er 4 kindjes en trekt me even over de streep 😜.

  (Als mensen hier me kennen door me verhaal hou a.u.b alles voor je)

  #10328250 Quote

  Overleg met elkaar wat jullie het liefst willen wat haalbaar is en hoe het in de toekomst zou zijn. Wat anderen er van vinden doet er niet toe want het is jullie gezin. 


  vleermuis
  Bijdrager
  #10331605 Quote

  Wel of geen vierde

  Hier vind je miss nog wat reacties op ’t zelfde!

  Wij inmiddels net zwanger v nr4! Dus als je over de streep getrokken wilt worden: hartstikke leuk, doen;)! 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct