Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Nog niet vertellen, maar wil niet liegen, help

 • Auteur
  Berichten

 • Dream mom
  Bijdrager
  #10190819

  Hallo,

   

  Wij weten sinds vorige week dat ik toch zwanger blijk te zijn, maar ik wil het nog aan niemand vertellen. ik wil niet liegen tegen mijn beste vriendin, ouders en broer en zus. iemand die mij kan helpen? Ik zou morgen trg moeten werken, maar ik mag dus niet werken en kreeg de vraag of ik al terug zin heb om te werken en welke shiften ik heb, ik wil echt niet liegen. Wij hebben al een kindje verloren en wil het nu rustiger aanpakken en afwachten tot een 2de echo


  MevrBoes
  Bijdrager
  #10190824 Quote

  Ten eerste gefeliciteerd, je bent niet verantwoord om te vertellen waarom je niet kan werken als je ziek bent. Aan de andere kant. Gezondheid is het aller belangrijkste wat er is, als je het echt vervelend vind om het te moeten verzwijgen, zou ik het zeggen, maar erbij zeggen dat je vreselijk bang bent en het liever nog niet wereld kundig maakt. 

   

  Wij zijn weer zwanger na een miskraam en merk dat ik meer rust en steun krijg nu we het bekend hebben gemaakt, we hoeven geen smoesjes te maken als we voor controles moeten want het is gewoon nodig en iedereen snapt het, het is juist een opluchting 

   

  Suc6 met je keus.


  Kim-keertwee
  Bijdrager
  #10190825 Quote

  Doe wat voor jou goed voelt. Het is in Nederland ‘gewoon’ om te wachten tot ongeveer 12 weken, maar in andere landen bijvoorbeeld vaak ook niet. Trek je dus niks aan van wat hoort, en doe gewoon wat bij jou past. 

  Je kunt altijd met wat vage smoesjes een beetje rekken (ik voel me niet zo lekker/ik heb de griep). Dan lieg je niet maar vertel je gewoon niet waarom. 🙂 Succes, enne, gefeliciteerd!!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct