Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Nog niks aangekomen

 • Auteur
  Berichten

 • Eliseee
  Bijdrager
  #10194025

  Hi!

  Ik ben nu 18+1 weken en weeg nog steeds hetzelfde als voor de zwangerschap. Ik eet veel (en echt niet heel erg gezond), heb geen 1 keer gespuugd en sport niet (beweeg wel maar niet intensief) 

  Ik begin wel een buikje te krijgen en met de baby gaat alles prima, ik voel dagelijks wat bewegen in mijn buik. Maar kilo’s erbij dus niet.

  Zijn er meer mensen die dit hebben?

  Natuurlijk vind ik het helemaal niet zo erg dat de kilo’s er nog niet aan vliegen maar het maakt me toch een beetje onzeker!

  Liefs

  #10194029 Quote

  Hoi! Ik was rond die tijd ook nog niets aangekomen, terwijl mijn broeken wel niet (echt) meer dicht gingen. Pas sinds 2 weken ongeveer duidelijk zwanger qua buik, en ook wel iets aangekomen. Nu 25 weken.

  Geen zorgen maken 🙂


  Tulipaa
  Bijdrager
  #10194032 Quote

  Bij mij duurde het ook tot een week of 25 voordat er echt iets bij kwam. Ik ben nu 33 weken en nog steeds maar 3,5 kilo aangekomen. Zo lang het kindje goed groeit, is er niets aan de hand!


  Moederrrrrr
  Bijdrager
  #10194033 Quote

  Ik zou me geen zorgen maken! Waarschijnlijk heb je nog genoeg reserves in je lichaam waar je baby nu op groeit, en kom je vanzelf aan als die “op” zijn. Lekker van genieten dat er nog niks bij zit! 🙂 


  MvdF
  Bijdrager
  #10194034 Quote

  Hoi,

  Ik ben nu 35 weken en 4 kilo aangekomen, kan ook een aantal van mijn eigen broeken nog aan. Ik zou me er zeker niet te druk om maken, de baby neemt wel wat ‘ie nodig heeft. Heb nu sinds 4 weken een echt zichtbare buik, maar ik vind het helemaal niet erg. Geniet ervan zou ik zeggen… Kan het je ook niet in de weg zitten! 


  NicolineL
  Bijdrager
  #10194036 Quote

  Ik ben pas 12 weken zwanger maar ook nog niets aangekomen terwijl ik merk dat bepaalde broeken niet meer lekker zitten en mijn lievelings riem krijg ik niet eens meer dicht.. Heel gek! 

  Mijn beste vriendinnetje is tijdens haar hele zwangerschap maar 4 kilo aangekomen en inmiddels een hele gezonde meid op de wereld gezet. Dus ik denk dat het niets zegt.. 

  Geniet er maar van! 😉

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

  Kay
  Bijdrager
  #10194037 Quote

  Ik ben vandaag 29 weken en in totaal 1 kilo aangekomen. Ben eerst 6 kilo afgevallen. Dus maak je geen zorgen die kilotjes komen nog wel😉


  Juffielies
  Bijdrager
  #10194044 Quote

  Ik ben nu 19 weken en ook pas 1.2 kilo aangekomen. Komt vanzelf denk ik 🙂 

  #10194045 Quote

  Mijn vk (beide praktijken waar ik heb gezeten) wegen niet omdat t niks zegt. Maak je er dus niet druk over 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct