Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Nog steeds een bolle buik

 • Auteur
  Berichten
 • #10416851

  Ik ben 9 weken bevallen en heb nog steeds een bolle buik alsof ik 5 maanden zwanger ben! 

  Op internet lees ik overal over vrouwen die vooral veel vel over hebben gehouden of een klein buikje, maar eigenlijk nergens over een bolle buik die soort van niet meer weg wil gaan. Hij staat zeg maar strak, is goed gevuld en absoluut geen rolletje om het zo te zeggen. 

  Ik ben op mijn voeding aan het letten en wandel veel. Wil ook weer gaan sporten. Maar ik vraag me wel af hoe mijn buik zo rond en hard kan zijn.

  Zijn er meer mensen die dit hebben (gehad)? En wat heeft voor jullie geholpen? Kan mijn broeken niet meer aan en zelfs bij jurken die twee maten groter zijn zie je mijn buik nog. Zie er gewoon nog steeds heel erg zwanger uit en daar baal ik wel van. 


  StephW
  Bijdrager
  #10416890 Quote

  Misschien zijn je buikspieren nog niet gesloten (diastase), daardoor kan je buik nogal bol staan. Fysio kan dat wel voelen.. zelf ook volgens mij, maar ik vond dat altijd een eng idee. Wie weet dat dat de oorzaak is..

  #10416981 Quote

  Ik heb dat ook. Ik denk dat we een van de weinigen zijn, want ik zie het weinig op internet :(. Na m’n eerste was het na een jaartje iets beter (ging elke 2 dagen naar de sportschool. Misschien heeft dat iets gedaan), maar kreeg nog steeds de onbeschofte vraag of ik zwanger was. Nu 7 maanden geleden bevallen van nummer 2 en het is nog erger. Heb dus geen tips voor je, behalve proberen er vrede mee te hebben… het is moeilijk, want ik voel me absoluut niet mooi meer en weet niet wat ik moet dragen. Heb geen diastase trouwens. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct