Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

nog steeds geen sex….

 • Auteur
  Berichten
 • #5669344

  Met mijn sexdrive was/is niet wat mis. Mijn man vind het op de een of andere manier minder belangrijk….tja dan word je zwanger….in het begin kreeg ik hem nog wel zover, maar toen mn buik dikker werd, kon ik het vergeten. Hij vond het niet aantrekkelijk die dikke buik. Verder kon je niet zien dat ik zwanger was ik droeg mooi naar voren. Dan beval je…druk met de kleine enz. Nu zijn we 11 weken verder…maar vaak is hij moe… en ik ben niet van plan om aan de pil te gaan. (mijn humeur, huid e.d hebben daar zo onder te lijden…ben een leuker en stabieler persoon zonder pil!) maarja dan moet meneer een condoom gebruiken…heb een aantal weken vanalles besteld, diverse maten en soorten. Tja volgens hem is het toch een stuk minder fijn met condoom. Ik heb echt geen zin om nu al weer zwanger te worden. Vind het eigelijk egoistisch dat hij geen condoom wil gebruiken….tja dus ik sta nog wel een tijdje droog dus! (klinkt toch raar uit de mond van een vrouw ….dacht dat mannen altijd wel zin hadden…) zo dat moest ik ff kwijt 😉


  supertje
  Bijdrager
  #5669347 Quote

  Je kan het ook omdraaien natuurlijk. Sex met condooms vind ik zelf ook helemaal niks. Dus laat staan voor een man die zo’n regenjas om zijn vriendje moet binden. Dus hoe egoïstisch is het dan? Er zijn ook andere voorbehoedsmiddelen voor vrouwen. Overleg eens met je huisarts. Nuvaring of een spiraaltje misschien? Hij het gezeur met condooms niet en jij weer lol in de slaapkamer.

  #5669577 Quote

  Ja nou moet dr nog maar is over na denken….heb geen zin meer in die zooi in mn lichaam….zal van zelf wel weer komen…


  annemarie35
  Bijdrager
  #5670089 Quote

  Hoi gebruiker

  Tja het is allemaal wat! Maar je hebt toch ook een vrouwencondoom? ? Dan doe je zoiets?

  Verder krijg ik altijd de kriebels van mannen die een dikke buik niet aantrekkelijk vinden. ….Hij heeft je toch ook meegeholpen zwanger te worden dat groeit nou eenmaal in je buik jemig zeg….

  Beetje jammer weer ik zou mijn punani op slot doen voor zo’n uiterlijk geile zeikerd

   

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct