Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Nog Steeds Onzeker

 • Auteur
  Berichten

 • Bloempje
  Bijdrager
  #10586329

  Hoi!
  Ik weet niet precies hoever ik nu ben .. had op cyclus dag 31 3+ staan op de cb . Laatste menstruatie 6 sept. Heb de laatste weken last van menstruatie achtige krampen , dat door trekt naar mijn rug en boven benen , herkent iemand dit ? Ook vind ik het gek dat de test al zo snel 3+ aangaf. Na 3 miskramen ben ik heel onzeker geworden . Herkent iemand deze klachten ?


  Essil
  Bijdrager
  #10586336 Quote

  Bij de echo kunnen ze precies opmeten hoe lang je zwanger bent. Zou ik me niet al te druk om maken. Tenzij je vreemd gegaan bent, lijkt me dit niet problematisch.

  Die krampen kunnen ook je darmen zijn. Zoek bij wijfel vooral contact met een verloskundige. Is geen doorverwijzing voor nodig.

  Sommige mensen hebben wel 6 miskramen voordat het lukt. Is misschien niet echt een troost.

  #10586359 Quote

  Ik snap je onzekerheid wel hoor. Vooral na al die miskramen. 
  wellicht kun je vk bellen en idd vragen om vroege echo.. wellicht kan ze iets van spanning bij je weghalen zodat je er van kunt gaan genieten. 
  Heb je al een echo gepland staan??


  Bloempje
  Bijdrager
  #10586361 Quote

  Hoi ! Echo staat gepland over 2 weken ! Ben gewoon zo onzeker door de krampen die ik heb , maar alles groeit natuurlijk ook dus denk ook dat dit er een oorzaak van is .. 

  #10586362 Quote

  Spannend! Hopelijk een goede echo! En tot die tijd een beetje proberen te genieten 🍀

  #10586616 Quote

  Hey bloempje

  we hebben elkaar al eerder gesproken! Ik weet dat het gevoel heel zwaar weegt na een miskraam, maar weet ook dat je niks anders kunt dan afwachten. Heb je dit alles ook aangekaart bij de verloskundige? Dat je niet weet hoe ver je nou precies bent? Het lijkt mij dat ze hier gehoor aan moeten geven…? Stom voorbeeld, maar mijn zus dacht eerst ook ongesteld te zijn geweest maar bleek toch zwanger. Het komt gewoon wel eens voor dat we toch soort van ‘menstrueren’. Misschien is dit bij jou ook het geval en ben je inderdaad verder dan wij denken. Natuurlijk kan je hier niet van uit gaan! Maar we hadden laatst natuurlijk al gekeken na de uitkomst van een clearblue test etc. Ik hoop dat de verloskundige jou eerder kunnen helpen. Dit is wel zo netjes toch!

  read more image Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool
  #10589535 Quote

  Hoe is het nu bloempje?

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct