Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Nog Zwangerschapsklachten En Gevoel Zwanger Te Zijn Na Kijkooeratie Eug

 • Auteur
  Berichten
 • #10591896

  Met 7 weken kijkoperatie gehad wegens buitenbaarmoederlijke zwangerschap. Maar embryo was niet gezien. Wegens inwendige bloedingHebben ze eileider verwijderd. Heb nu nog het gevoel zwanger te zijn. Ik weet dat dit een paar weken zo kan voelen maar hoe lang duurt dat? Iemand ervaringen mee? Ik heb last van gevoelige borsten echt t gevoel dat ik nog zwanger ben maar 2 weken geleden geopereerd, dus zou toch niet meer zo moeten voelen?


  ElsieJoy
  Bijdrager
  #10591988 Quote

  Allereerst sterkte!

  Gevoelige borsten bleef ik ook na mijn miskramen nog een tijdje houden (ook toen ik het vruchtje zichtbaar verloren was en wegens overmatig bloedverlies een nacurettage had gehad en dus echt helemaal leeg was), en bij mijn bbz ook ruim 3 maanden, maar ik heb geen operatie gehad om de bbz te beeindigen, die van mij brak spontaan af en dat duurde dus ruim 3 maanden voor het hormoon weer op <5 stond. Ik heb later pas een operatie gehad omdat de eileider alsnog helemaal aan gort bleek te liggen en dat een nieuwe zwangerschap in de weg stond. Misselijkheid was bij mij sneller verdwenen, terwijl opvliegers, vermoeidheid en sterkere reuk langer bleven. In mijn ervaring kan het dus even duren voor je je weer helemaal jezelf voelt.

  Maar als je je zorgen maakt, misschien kan je dan overleggen met de gynaecoloog wat te doen? Misschien kan die je geruststellen? Misschien helpt het voor je gemoedsrust om een zwangerschapstest te doen om te kijken of die alweer negatief aangeeft? (En als die dat nog niet doet, die test over een paar dagen/een week te herhalen en te kijken of die duidelijk lichter/negatief geworden is.)

  Overigens: met 7 weken is een embryo nog vrij klein en daarmee vrij makkelijk te missen (zeker niet onmogelijk dat je het soms wel herkent, maar dus ook vrij makkelijk om niet te herkennen, zeker als het misschien al wat groeivertraging opgelopen heeft). 

  Hopelijk verdwijnen de symptomen snel! Heel veel sterkte met het verlies en het herstel! <3

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct