Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Nooit Meer Naar Center Parcs

 • Auteur
  Berichten
 • #10467714

  Wat heb ik me verheugd op de vakantie naar center parcs, een weekje op de Kempervennen met 40 procent korting van ouders van nu ( alsnog 900 euro maar afijn beter dan 1500). Gisteren aangekomen en op zich een mooi groot park. Maar babyvriendelijk is het zeer zeker niet. Ik boekte een 6 persoons premium huisje, maar het was zo klein, ik kon het babybedje of de bagage niet eens kwijt. Laat staan een box of badje ergens te plaatsen. Mijn meisje is 3 maanden en net haar eerste vaccinaties gehad, maar als ik hier was gebleven was ze zeer zeker ziek geworden. Wat een onhygiënische bende!! Etensresten en stof op de vloeren, bloed en schaamharen op de wc bril, schimmel in de badkamer, spinnen en webben in alle hoeken van de kamers, alles zo oud dat het van ellende uit elkaar valt. Wat een fiasco!! Ze hadden helaas geen alternatief voor ons dus na een rit van 4,5 uur met de baby, weer moeten vertrekken naar een hotel. 
  Ik raad het echt ten zeerste af om hier heen te gaan met een baby! 


  Marshmellow
  Bijdrager
  #10467717 Quote

  Jeetje wat een tegenvaller! Kon het park geen schoonmakers inschakelen om het alsnog schoon te maken? Het klinkt haast alsof ze vergeten waren jullie huisje schoon te maken. Wat zeiden ze ervan dat jullie niet wilden blijven?


  JannekeN
  Bijdrager
  #10467724 Quote

  Dat is echt heel vervelend! Wij hebben het er heel goed gehad en ruimte genoeg. Alles stond klaar, zoals bedje en box!

  #10467740 Quote

  O, dat is echt een tegenvaller inderdaad. Wij zijn verschillende keren naar Centerparks gegaan. Voor de huisjes hoef je het inderdaad niet te doen. Klein, oncomfortabel en je betaald er best veel geld voor. Wat ik sowieso heel jammer vind is dat de huisjes niet zijn ingericht op jonge kinderen. Wat ik bijvoorbeeld mis is een commode om je baby fatsoenlijk te wassen op de badkamer. 

   

   

  #10467765 Quote

  Bleh wat vervelend en wat goor.

  Ik ben ook helemaaaaal geen fan van Center Parcs. De huisjes zijn klein en oubollig en ongezellig en totaal niet ingericht op kinderen. En idd vaak vies en t is altijd een zoektocht naar je eigen huisje tussen de 500 anderen…

  Als je graag naar een park wilt, is Landal een goede optie. Betere ervaring mee. Maar eerlijk gezegd vind ik die parken allemaal ‘niks’, geef mij maar een gezellig knus vakantiehuisje in een dorpje of in een hutje op de hei. Zeker met kinderen tot 2 jaar heb je nog niks nodig, geen zwembad of speeltuin. En een babybedje kun je overal krijgen of meenemen.

  Hopelijk heb je nog een leuke vakantie op een andere locatie en kun je een deel van je geld terug krijgen of tot een andere oplossing komen..

  #10467889 Quote

  Nee ze waren het niet vergeten, er stond keurig een bordje dat het was schoongemaakt door Ingrid. Gelukkig had ik een annuleringsverzekering en krijg ik het geld binnen 6-8 weken terug. Maar dit park was gewoon echt een drama. Ik ben ook wel naar de huttenheugte geweest, maar dat was toch iets draaglijker dan hier. 
  Ik zit nu lekker in het van der valk hotel, van alle gemakken voorzien, schone kamers etc. Dus ik vertoef hier nog een paar dagen. Iets korter en anders dan gepland maar eind goed al goed zullen we maar zeggen…

  #10468125 Quote

  Ja vreselijk echt kansloos. Centerparcs moet nodig vernieuwd worden, oude vervallen zooi. We moesten dit weekend eerst de kachel aanzetten om het droog te stoken… Je kan beter naar landal!!!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct