Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Nutrilon Pepti 2

 • Auteur
  Berichten

 • Cait
  Bijdrager
  #10195582

  Onze zoon is 12 weken oud en sinds vorig weekend zijn we op advies van de kinderarts gestart met Nutrilon Pepti. We gaven hiervoor Nutrilon standaard 1 maar hier kreeg onze zoon o.a. hele erge krampjes van. Ze zeggen dat qua het hoogtepunt rond 6 weken ligt maar bij hem werd het alleen maar erger. De eerste 3 dagen hadden we echt een heel ander ventje. Super vrolijk en bijna geen krampjes. Maar de laaste dagen is het drama. Hij heeft ontzettende krampen en is ontroostbaar. Is er misschien iemand die weet of dit normaal is? Ik zou bijna teruggaan naar de “oude” voeding….. 

  #10195615 Quote

  Onze zoon krijgt ook pepti (vanaf dat hij 4 weken is) en ik herken jouw verhaal eigenlijk niet. Waar je wel rekening mee moet houden is dat het ongeveer 2 weken duurt voordat alle koemelk uit het lichaam is. Wij hebben nu 2 keer geprovoceerd met koemelk en allebei de keren is hij nog zo’n 2 weken erna onrustiger geweest dan normaal. 


  Cait
  Bijdrager
  #10195648 Quote

  Oke, bedoel je met onrustiger darmkrampjes? 

  #10195712 Quote

  Onder andere ook darmkrampjes. Wij merkten dat hij heel veel windjes laat, veel spugen en overtrekken. We kunnen dan merken dat iets hem dwars zit. 


  Cait
  Bijdrager
  #10195728 Quote

  Dat klinkt herkenbaar…. ik kijk het de komende dagen nog even aan. Bedankt voor je reactie!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct