Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

Nutriton Uit Handel

 • Auteur
  Berichten
 • #10612005

  Ik hoop dat iemand de gouden tip heeft voor mij..

  Nutriton is dus nergens meer te krijgen.. en onze kleine man heeft het echt nodig anders spuugt hij zóveel. Van de week bij de Etos geweest en de verkoopster vond het ook raar, dus ze had naar Nutricia gebeld en die zeggen doodleuk dat het uit de handel is maar dat we dan maar nutrilon A.R moeten kopen want daar zit het al in gemengd.
  Allemaal leuk en aardig maar onze zoon krijgt pepti🥲 dus daar hebben we niks aan. Bij de tuinen kan ik ook geen pure johannes broodpitmeel vinden. Dus ik hoop dat iemand nog een winkel of site weet die het wel verkoopt!

  #10612073 Quote

  Je kunt proberen online te bestellen, misschien zijn er nog winkels met een voorraad. Maar even googelen levert ook verschillende opties, omdat het niet alleen gebruikt wordt voor babyvoeding, maar ook bij mensen met een beperking die moeilijk kunnen slikken/zich snel verslikken. Zo hier:

  https://www.lowcarbcenter.nl/natuurlijk-natuurlijk-johannesbroodpitmeel.html?source=googlebase&gclid=Cj0KCQjwiZqhBhCJARIsACHHEH_5b-AxsAMt-kp4onBLWJzb7fLCTKc9thXSEqiqezXxTV80bDR8J8caAtYCEALw_wcB

  Volgens de recensies gebruik je hiervan de helft ten opzichte van nutriton.

  Succes! Heel vervelend als je kindje reflux heeft en je kunt niet de goede spullen vinden 🙁


  Essil
  Bijdrager
  #10612085 Quote

  Dacht dat Johannes brood pitmeel ook als kruidvat eigen merk te koop is. Weet het niet zeker.


  gebruiker111771
  Bijdrager
  #10612086 Quote

  Je kunt sorgente of Mediq proberen. Ik bestel daar voor mijn werk vaak dieetvoeding. Nutriton hebben beide in hun assortiment dacht ik. Weet niet alleen niet of het momenteel leverbaar is. Veel dieetvoeding is ook lastig te verkrijgen momenteel door oa gebrek aan grondstoffen.


  gebruiker270338
  Bijdrager
  #10617524 Quote

  Hoi 

  Hier precies hetzelfde verhaal onze jongste van 8 maanden spuug ook heel veel en kan ook echt niet zonder broodpitmeel en gebruikt ook de pepti voeding  ik heb nu bij pharma besteld betaal je alleen wel 15 euro voor een pakje maar die hebben het nog wel Zolang het duurt zo balen dat het eruit gaat

  #10618283 Quote

  Zag van de week dat kruitvat eigenmerk johannesbroodpitmeel heeft.

   

   

  read more image Lees ook: Alles over doorslapen

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen