Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Oei Ik Groei App

 • Auteur
  Berichten

 • MJSR
  Bijdrager
  #10544721

  Hallo mede mama’s,
  Heeft er iemand ervaring met de oei ik groei app? Ik heb deze gekocht maar ik begrijp niet helemaal waarom je de uitgerekende datum moet invullen. Volgens de app is mijn zoontje 12,5 week en aan het einde van sprong 3. Hij is met 37 weken en 3 dagen al geboren dus eigenlijk morgen al 15 weekjes, klopt het “schema” van de sprongetjes dan toch gewoon? Sorry maar ik begrijp het niet helemaal. Misschien stom van me maar komt er niet helemaal uit!

  #10544723 Quote

  Oei ik groei gaat uit van de uitgerekende datum. Je kindje zit dan ook later in sprongetjes dan een kindje die op de uitgerekende datum is geboren. Bij ons klopte dit, later trekt dat wel recht.


  Essil
  Bijdrager
  #10544729 Quote

  Dat is omdat de bevalling minder zegt over de ontwikkelingsfase, dan de uitgerekende datum. Bij veel te vroeg geboren kinderen is het fysiek zichtbaar dat ze nog niet ” af” zijn. De geestelijke ontwikkeling is van buitenaf veel minder goed te zien, maar begint al voor de bevalling, en gaat daarna verder. De uitgerekende datum, geeft een veel vaster punt van hoe lang de baby al aan het ontwikkelen is.

   

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct