Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Oké, ik weet het niet meer!

 • Auteur
  Berichten

 • KayleeMN
  Bijdrager
  #10242071

  Hi dames! 

  Sidns mijn koperspiraal eruit is (sinds 28 juni) is mijn cyclus van 28 dagen ineens een cyclus van 32 dagen (alsnog niet lang, I know maar wel ineens anders na jaren). 

  Andere kwaaltjes voor menstruatie zoals pijnlijke tepels die ik eerst nooit had. Gevoelige borsten blijven eigenlijk jk gewoon een beetje. Nu zitten we in ronde 3, dag 16. Dag 12 tot nu toe de donkerste streep op de ovu test gehad. Sinds gisteravond beetje bloedverlies, heel licht. Maar nu toch weer ietsje meer, heb maar een inlegkruisje in gedaan voor de zekerheid. Wat kan dit zijn in godsnaam? Ovulatiebloeding? Komt die dan voor, tijdens, na de eisprong? Ik vind het toch zo frappant dat m’n lichaam ineens anders reageert op alles sinds die koperpsiraal eruit is (wetende dat een koperspiraal daar verder geen invloed op heeft)…

  Iemand die het herkent, iets weet? 


  DonnaS
  Bijdrager
  #10242302 Quote

  Dat kan inderdaad heel goed. Nadat ik gestopt was met de pil ineens ook cyclussen tussen de 30-32 dagen ipv 28 voorheen. Het kan ook nog zijn dat je lichaam nog moet wennen dat je spiraal eruit is. Ook het helemaal bezig zijn met proberen zwanger te worden heeft veel invloed op je lichaam, waardoor je menstruatie ook wat langer op zich laat wachten.

  Daarnaast kan het ook inderdaad voorkomen dat je een (kleine) bloeding krijgt tijdens je ovulatie, en ik denk dat dat bij jou het geval is.

  Wat eventueel ook nog een optie is, is een innestelingsbloeding, maar deze treed wat later op. Zo’n week na je ovulatie.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct