Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Oktober gestopt met Pil, vanaf Dec onveilig

 • Auteur
  Berichten

 • MushP
  Bijdrager
  #10189101

  Hallo, 

  Ik ben half oktober gestopt met de pil, omdat ik alvast een beetje wilde ontpillen. Vanaf half december doen we het niet meer veilig en had eigenlijk al een beetje gehoopt op een zwangerschap, echter is dit nog niet het geval. Ik word wel gewoon netjes om de 26/27 dagen ongesteld en heb ook een ovulatie (volgens mijn ovulatietesten). 

  Hebben jullie ervaringen? 

  Gr. M

  #10189118 Quote

  ontpillen kan tot een jaar duren wij hebben het geluk dat we na 5 maanden positieve testen hebben, maar voor vele kan het ook 2 jaar duren. geduld hebben en er niet teveel mee bezig zijn is de truc zeggen ze en tja het is echt zo 4 maanden elke mogelijke dag ermee bezig geweest en niks en afgelopen maart wat minder en in 1 keer raak.

  veel succes 


  JomieJW
  Bijdrager
  #10189128 Quote

  Sowieso heb je iedere cyclus maar 15 tot maximaal 20% kans op een zwangerschap. Er is zo veel afhankelijk van! Het eitje moet bevrucht worden, de reis naar de baarmoeder moet goed gaan en dan moet de innesteling ook nog goed verlopen. Allemaal dingen waar je geen invloed op hebt. Gemiddeld duurt het voor de meeste vrouwen 6 maanden tot een jaar voor ze zwanger zijn en dat zijn normale getallen. Dus vooral lekker genieten van elkaar en hou er inderdaad rekening mee dat je lichaam toch nog wat ‘last’ kan hebben van het ontpillen.


  MushP
  Bijdrager
  #10189335 Quote

  Dank jullie wel voor jullie reactie. Het geeft de burger weer moed 😉 

   

  Dan kje wel! 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct