Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Omgaan met gemis kind door omgangsregeling

 • Auteur
  Berichten

 • gebruiker478981
  Bijdrager
  #5681353

  Hoi allemaal,

  Op dit moment lig ik in scheiding doordat mijn ex-man is vreemdgegaan omdat hij ons huwelijk niet meer zag zitten. Afgelopen november ben ik definitief weg gegaan omdat hij niet meer wilde vechten voor ons huwelijk. Ook is hij inmiddels samen met die andere vrouw. Dit zorgt ervoor dat ik me letterlijk ingeruild voel. Ik ben er van overtuigd dat ik het uiteindelijk zonder hem zeker wel ga redden, maar waar ik nu erg veel moeite mee heb is om mijn zoontje steeds te moeten missen. Hij is namelijk vrijwel ieder weekend bij zijn vader. Ik weet dat hij de meeste tijd bij mij is, maar het doet me veel pijn om mijn kind steeds weg te moeten brengen en de dingen die hij doet te moeten missen.   Ook het idee dat de vrouw die eraan bijgedragen heeft dat alles kapot is, in het leven van mijn kind komt doet me veel verdriet. Ik weet om welke vrouw het gaat en vind haar niet de persoon die ik bij mijn zoontje in de buurt wil hebben.

  Hoe gaan andere moeders hiermee om?


  Lydia V
  Bijdrager
  #5683812 Quote

  Hoi

   

  Ik ben sinds kort gescheiden en heb 2 jonge kinderen. Ik heb net weer een weekend alleen achter de rug en dat was best wel eenzaam. Ik gun mijn ex en de kids tijd met elkaar maar leuk is anders. Ik probeer wel te leuke dingen te doen in zo’n weekend of in ieder geval te doen waar ik op dat moment zin in heb.

   

  Heb je al een goede omgangsregeling voor je zoon met je ex? Wij hebben echt gekeken naar wat past bij de leeftijd van de kinderen en daar de regeling aan aangepast. Jij zegt dat je zoon elk weekend bij zijn vader is maar heb jij dan nooit een weekend met hem?

  Groetjes L

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct