Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Omneo 1 naar Omneo 2 Huilen en schreeuwen ontroostbaar en voorhoofd klam

 • Auteur
  Berichten

 • Christel
  Bijdrager
  #10280161

  Sinds 1,5 week zijn wij overgestapt van Nutrilon Omneo 1 naar de Omneo 2 voor onze zoontje van 6 maanden. Nu schreeuwt hij zich helemaal hysterisch en overstrekt hij zichzelf door de krampjes. Zijn voorhoofd is helemaal klam en sinds 5 dagen wil hij niet slapen en schreeuwt hij weer alles bij elkaar en je krijgt hem niet rustig. Slapen is nu een ramp terwijl hij eerder van half 10 tot 9 doorsliep. Wij denken dat het komt door de overstap naar de Omneo 2. Zijn er meer mensen die hier ervaring mee hebben?

  #10280183 Quote

  Ja hier hetzelfde probleem maar dan van naar hero 1 naar 2.

  Doe het nu zo, 4 scheppen 1 en 2 scheppen 2. Wil het langzaam gaan opbouwen. Arme man had ontzettende obsipatie en inderdaad ook alles bij elkaar schreeuwen en overstrekken. Hij komt wel vaker voor de fles nu, maar dat neem ik voor lief 


  Sneeuwwitje
  Bijdrager
  #10280187 Quote

  Het zou ook de 6 maanden sprong kunnen zijn in combinatie met iets anders. Tandjes bijvoorbeeld? Vast voedsel wat verkeerd valt? Is er sindskort iets nieuws in de routine? 

  Ik gebruik ook sinds mn dochter 8/9 weken is, omneo. Geen last gehad van de overstap van 1 naar 2. En als je nog een aantal weken de omneo 1 blijft geven? 

   

  Succes, heel vervelend voor je kindje dat hij zich zo ellendig voelt 


  Christel
  Bijdrager
  #10282897 Quote

  Bedankt voor jullie reactie en tips. Wij zijn terug gegaan naar de Omneo 1 en hebben de eerste dagen 1 schepje Omneo 2 erbij gedaan. Zo proberen wij het steeds op te bouwen. Sinds 4 dagen slaapt hij nu ook weer aan een stuk door en de buikkrampjes zijn ook weer weg. Hopelijk kunnen wij zo langzaam gaan opbouwen. Nogmaals bedankt voor jullie tips want daar hadden wij zeker wat aan en geeft toch wat meer zekerheid om te lezen👍


  Dpl
  Bijdrager
  #10283008 Quote

  Je kunt ook gewoon omneo 1 blijven geven. Opvolgmelk is niet nodig, zolang je kindje zuigelingenvoeding nodig heeft kun je prima nr 1 blijven geven. De wereld gezondsheidsorganisatie (WHO) geeft aan dat opvolgmelk onnodig is, in dit artikel (in het Engels) kun je daar meer over lezen. Lees je liever iets in het Nederlands dan is deze blog bijvoorbeeld fijn.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct