Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

Onderzoek Seksuele Opvoeding Binnen Het Gezin 2

 • Auteur
  Berichten

 • Loeke
  Bijdrager
  #10612579

  Ouders gezocht die geïnterviewd willen worden over seksuele opvoeding in het gezin

  Aan de Universiteit van Amsterdam bestaat een speciale leerstoel die onder andere gaat over diversiteit in gezinsvormen. Onder begeleiding van professor Henny Bos, die aan deze leerstoel verbonden is, zal ik (Loeke van Dijk) binnen de master Preventieve Jeugdhulp en Opvoeding een onderzoek uitvoeren hoe ouders uit verschillende gezinsvormen met hun jonge kinderen in de leeftijd tussen de 5 en 12 jaar oud over seksualiteit praten en hierover voorlichting geven.

  We zijn op zoek naar ouders in vrouw-vrouw gezinnen en vrouw-man gezinnen waarbij het oudste kind tussen de 5 en 12 jaar oud is en die geïnterviewd willen worden over de seksuele opvoeding binnen hun gezin. Het interview zal ongeveer 45 minuten duren en de verzamelde gegevens zullen volledig worden geanonimiseerd.

  Wil je voordat je al dan niet besluit om mee te doen meer informatie over het onderzoek neem dan gerust contact met ons op: Loeke van Dijk – loeke.van.dijk@student.uva.nl en/of Prof. dr. Henny Bos – h.m.w.bos@uva.nl.

  Weet je al dat je mee wilt doen? Vul dan de gegevens in onderstaande link in en we nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

  https://uva.fra1.qualtrics.com/jfe/form/SV_3mTB2d6Mawms74O

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen