Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Onduidelijke Zw Test Ervaring

 • Auteur
  Berichten

 • Bijtje
  Bijdrager
  #10207744

  Hi Meiden,

  ik weet dat hier al duizend topics over geopend zijn maar toch ben ook ik weer benieuwd of er iemand ervaring heeft met onduidelijke zw testen (Etos, van die casettes). Ik ben atm 1 dag overtijd en over het algemeen ben ik stipt op tijd. Afgelopen week draaierig geweest, misselijk, pijnlijk tandvlees terwijl ik nog nooit een gaatje of iets heb gehad en stond vanochtend weer ineens te kokhalsen. Nu heb ik net een zw test gedaan die in de eerste instantie gewoon negatief bleek, maar als ik m dus op een bepaalde manier in het licht hou zie ik toch een streep (niet roze). Ik lees overal dat je écht geen enkele streep ziet als je niet zwanger bent maar kan het zo zijn dat ze voorgedrukt zijn?

  #10207756 Quote

  Als je het buiten afleestijd hebt afgelezen, dan kan het een indringer zijn. Morgen of overmorgen nog even een testje doen. Spannend hè?

  #10207760 Quote

  Hier hetzelfde verhaal. Inmiddels 4 dagen overtijd. Allerlei klachten die ik tijdens de eerste zwangerschap ook had: lage rugpijn, krampend gevoel in mijn buik, onrustige darmen enz. Gisteren 2 duurdere testen gedaan van het Kruidvat: een licht streepje direct na 2 minuten. Die zijn nu overigens niet meer zichtbaar. Net de goedkope variant van Kruidvat gedaan. De streep is er nog steeds en lijkt donkerder. Straks toch maar een digitale test doen… 

  Ik heb gelezen: een streep is een streep… hoe licht ook,mits je de test op de juiste manier gebruikt. Spannend hoor dat wachten!

  Ik duim voor je mee!


  Mamasindsfeb
  Bijdrager
  #10207774 Quote

  Een streep is een streep maar hij moet wel roze zijn en niet grijs.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct