Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Ongeboren baby met cpam/ccam

 • Auteur
  Berichten
 • #10349139

  Hallo mama’s

  Vandaag heb ik de 20 weken echo gehad en hebben ze bij mijn babytje cpam of hoe ze het in het nederlands noemen ccam ontdekt. Zijn er nog meer mamas met kindjes die dit hebben mee gemaakt of kennen. Zou hier graag wat meer over willen weten uit ervaringen? 

   


  Lisapisa
  Bijdrager
  #10349152 Quote

  Hai mama! 
  Wat schrikken he, en wat een onzekerheid. Ons dochtertje, bijna 1 jaar, is ook geboren met ccam. Kwam ook tijdens de 20 weken echo naar voren. 
  Als je vragen hebt mag je me gerust een berichtje sturen via Facebook : Lisa Rouwenhorst

  Liefsxx


  Anemoontje
  Bijdrager
  #10349154 Quote

  Hoi! Hier ook een mama met een dochter van bijna 1 die geboren is met ccam. In die tijd contact gekregen met Lisa hierboven en nog steeds intensief contact. Je kan via haar wel mijn gegevens krijgen (die hou ik hier graag liever anoniem). Onze ervaringen zijn ook anders door andere ziekenhuizen/artsen en allebei in andere longkwabben. Dus kortom genoeg informatie te delen.  Wij weten door wat voor hel je gaat en dat het vervolg onderzoek onwijs spannend is, maar heb vertrouwen want onze dochters doen het ontzettend goed (ondanks dat de arts zei dat hij weghalen van de baby destijds zou begrijpen bij mij ivm de ernst)! 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct