Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Ongelukje met baby?

 • Auteur
  Berichten
 • #10459053

  Oh wat voel ik mij schuldig het eerste ongeluk in huis is gebeurt tijdens het verschonen is mijn meisje van de bank gevallen op de mat. Maar ze heeft haar hoofdje gestoten aan de rand van de tafel. Ik schrok me kapot en mijn moeder hart huilt. De kleine heeft eventjes gehuild natuurlijk maar dat was na troosten en kusjes geven gauw voorbij. Ze heeft erna ook wat gegeten. Maar ik zie op het hoofdje toch wat rood en een blauw plekje. Moet ik nu de dokter bellen of lijkt t mee te vallen? Weet niet wat ik beste kan doen. Ze lijkt er niet veel last van te hebben!

  #10459054 Quote

  Blauwe plekken krijgt ze vast nog wel vaker.
  Als ze niet anders reageert dan anders. En er geen last van lijkt te hebben dan zou ik me nog niet al te druk maken..

  Haal VSM stoten en vallen creme in huis.
  Even er op smeren en de blauwe plekken uit de toekomst worden niet zo erg

  #10459057 Quote

  Mijn zoontje van 10 maanden zit onder de blauwe plekken, avonturier! Niet druk over maken, baby’s zijn gemaakt om te vallen 😉


  Rcl
  Bijdrager
  #10459058 Quote

  Die van mij was tegen radiator gevallen met zijn hoofd dikke ei en snee at dronk goed daarna even ingaten houden


  Marliene
  Bijdrager
  #10459060 Quote

  Hoe oud is je kindje? Vermoedelijk is er niets, maar je kan altijd overleggen met de doktersassistent natuurlijk.

  #10459063 Quote

  Ja dat ben ik er vergeten bij te zetten ze is 5 maandjes

  Lees ook: Alles over doorslapen

  Jippie
  Bijdrager
  #10459093 Quote

  Je kunt altijd de dokter bellen om te overleggen.


  LEvB
  Bijdrager
  #10459136 Quote

  De dokter gaat daar niks aan doen hoor 😉 Groot worden gaat met vallen en opstaan. Mijn dochters zijn wel eens van het bed gevallen en van de commode, keihard uitgegleden onder de douche etc… ze zijn nu 3.5 en 22 maanden en hun knieën zitten vol schrammen en blauwe plekken, ze vallen bijna dagelijks.

  Het is schrikken ja, zeker de eerste keer. Toen m’n dochter 5 maanden was rolde ze zo van ons bed terwijl ik ernaast lag te slapen. Ze viel plat op d’r gezicht. Ik voelde me ook mega schuldig. Maar eens moet de eerste keer zijn. Ze gaat nog 10000x vallen in d’r leventje 😉
  Probeer je niet schuldig te voelen want dit gebeurt écht elke ouder een keer! Ze glippen soms zoooo snel door je vingers.

  #10459147 Quote

  Inmiddels is het blauw weg getrokken en ligt ze lekker te slapen na de fles. Het zal gelukkig mee vallen en dat het nog vaker gebeurt daar geloof ik ook in. Ik had alleen gelezen dat als een jong kindje haar hoofdje stoot er bloedingen in t hoofdje kunnen ontstaan omdat de fontanel nog niet dicht is. Nu zal het bij haar denk ik wel mee vallen anders was ze denk ik wel langer aan het huilen en/of krijssen. Maar het gebeurt heel snel. Dankjewel voor jullie reacties.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct