Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Ongepland zwanger, 9 jaar na tweede

 • Auteur
  Berichten
 • #10168299

  Hallo allemaal. 

  Ik ben zwanger, ongepland van one derde kind. Eind oktober van pil gewisseld,  en nu dus zwanger. Ik denk vandaag 8 weken. Moon eerste is lol door pil heen gekomen 12 jaar geleden. Nu dus weer. De schrik was best groot, we zijn een middelbare school aan het kiezen voor de update, maar nu zijn we er erg blij mee. 

  30 januari bij huisarts geweest, die zou me doorverwijzen naar gyn voor echo. Echter is de oproep nog steeds niet binnen. Huisarts tot 2 keer toe vergeten om de mail naar ziekenhuis te sturen..Willen zo graag weten waar we aan toe zijn, hoe ver ik ben…. wachten duurt lang

  Moest even mijn verhaal kwijt…

  Liefs

   


  SuziiTunii
  Bijdrager
  #10168314 Quote

  Hoihoii,

  Gefeliciteerd met de zwangerschap,

  Een super leuk cadeautje geniet ervan

  en hopelijk snel een echo.


  Sanne1979
  Bijdrager
  #10168329 Quote

  Gefeliciteerd! 

  Woon jij in België dat het via de huisarts loopt? Ik zou iedere dag aan de telefoon hangen of er al contact is gelegd met de gynaecoloog. Je bent inmiddels al 2 weken verder. 

  Fijne zwangerschap! 

  #10168348 Quote

  Hoi, nee toen ik zei dat ik 2 keizersnedes had gehad wilde hij me naar de gyn sturen. Als ik vandaag geen post heb bel ik een verloskundige. Ik baal ook echt enorm


  Eefje-
  Bijdrager
  #10168367 Quote

  Wat spannend!

  Ik ben ook zwanger van mijn derde, nu bijna 11 weken.

  Ik heb twee dochters van 10 en bijna 9. Ze zijn 9 en bijna 11 als de baby komt. Het was wel gepland (na lange nadenkperiode van mijn kant), maar toch heb ik nog wel zoiets van.. oei.. het is wel echt een leeftijdsverschil. Wij zijn ook al aan het kijken voor een middelbare school voor de oudste. En ze zijn al zo zelfstandig. Aan de andere kant denk ik dat het ook weer een verrijking is. Maar ik sta er wel wat minder onbezonnen is dan 10 jaar terug. Ben heel benieuwd hoe het weer zal zijn.. zo’n kleintje.

  Ik hoop dat je snel terecht kunt bij de gyn of een verloskundige!

  Groet,

  Eefje

  #10168380 Quote

  Dank je wel Eefje, jij ook gefeliciteerd! 

  Inderdaad een leeftijdsverschil….Maar goed. Zal wel goed komen. Ze maken bet nu echt wel heel bewust mee. Moon oudste weet niet meer van de periode dat zijn broertje werd geboren.  Nu vergeten ze het niet meer. 

  Helemaal weer opnieuw beginnen. Poeh… haha. 

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

  Bloempje27
  Bijdrager
  #10168387 Quote

  Nou je bent niet de enige hoor. Soms doet anticonceptie niet wat je verwacht. Wij zijn ook weer zwanger geraakt, 10 maanden na de geboorte van onze jongste. Je bent echt even geshockeerd. Maar wel van harte welkom hoor. Wij hebben al vier kinderen, dus het wordt wel een volle gezellige boel in huis.


  IIIdewonder
  Bijdrager
  #10168465 Quote

  Wat leuk Eefje.

   

  Ook hier zwanger van de 3de. En mijn oudste is 11 (bijna 12)en jongste 9 als de baby er is. Ook wij zijn al wezen kijken(en inschrijven!) Voor middelbare school voor de oudste. Super spannend weer! Ook gepland na heeeeel lang nadenken en toch nu ervoor gaan. Ben wel super misselijk. Al 2 weken op bed en niet kunnen werken. Niks helpt behalve hoop dat t na 12 weken minder wordt of stopt hihi… wel nu pittiger dan 11 jaar terug he haha maar we gaan er voor! Geniet van je zwangerschap!

  #10168466 Quote

  Gefeliciteerd allemaal!

   

  Ik mag zo om 15.00 naar de verloskundige voor een echo. Dan weet ik hoe ver ik ben. Spannend!

   

   

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct