Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Ongerust 3

 • Auteur
  Berichten

 • MAMAAMiA
  Bijdrager
  #10131759

  Hallo allemaal, 

   

  ons zoontje is nu bijna 9 weken.. hij slaapt niet altijd even makkelijk in, hierover heb ik al een ander topic geplaatst.. maar ALS hij dan slaapt wordt hij zoooo ontzettend bleek.. 

  de eerste keer dat het mij opviel was ik zo geschrokken en heb ik hem uit zijn bedje opgetild! Ik kreeg gelijk een boze kop van meneer..  kreeg gelijk weer kleur en begon daarna gewoon weer verder met slapen. Niks aan de hand! 

  Dit gaat nu al een tijdje zo. Heb al andere moeders hierover gesproken cb gesproken.. iedereen roept dat het best vaak voor komt en dat hun kinderen ook licht werden in hun slaap. Maar toch, elke keer schrik ik weer als ik na een lange diepe slaap zijn lichtje in zijn kamer aan doe.. ik kan maar niet gerust worden hoevaak mensen me ook zeggen dat het geen kwaad kan. Dat hij gewoon in ‘ diepe’ slaap is. Maar het blijft een beetje in me hoofd hangen.. zelf zo erg dat ik hem soms niet na een hele diepe slaap waarin hij muisstil blijft liggen uit zijn bedje durf te halen!! Het begint dus een beetje een angst te worden. Hij is overigens een lekker bollie vrolijk actief manneke! Hij slaapt als die slaapt goed. Niks geks 

  Iemand die ervaringen heeft? 

  lieve groetjes 

  M. 


  ChMkGk
  Bijdrager
  #10131778 Quote

  Heey, mijn dochtertje had dat ook elke keer ging ik kijken of ze nog ademde maar inderdaad als ze dan wakker was kwam de kleur terug. Was echt lijkbleek… en snap je onrust. Maar dit heb je natuurlijk al vaker gehoord. Mijn dochtertje had het na 4 maanden eigenlijk niet meer. 

  #10131960 Quote

  Mijn zoon (3mnd) heeft dat ook. In het begin schrok ik daar ook van, nu weet in dat hij dan gewoon goed slaapt!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct