Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Ongerust door mogelijk te veel vruchtwater

 • Auteur
  Berichten
 • #10156203

  Vorige week had ik bij de verloskundige controle en toen bleek mijn baarmoeder veel te hoog te liggen waardoor ze voor komende week een extra groeiecho gepland hebben. Vandaag voelde ik het kindje al 2 dagen niet waardoor ze even snel met de echo keken en hier was ruim tot mogelijk te veel vruchtwater te zien waardoor ik het kindje niet goed voel. Hier gaan ze woensdag ook goed naar kijken en beleid bepalen.

  Nu ben ik er erg ongerust over..  Zijn er hier dames die ook te veel vruchtwater hebben of hadden? Hoe is dit afgelopen? 

  #10156262 Quote

  Hey,

  ik zat ook net boven het maximum aan vruchtwater, bij mij hebben ze getest op zwangerschapsdiabetes en groeiechos ingepland om groei van kindje in de gaten te houden. Was uiteindelijk veel vruchtwater en geen klein kind maar geen gekke dingen. Hoe ver ben je zwanger? 

   

  Liefs


  Kletskopje
  Bijdrager
  #10156263 Quote

  Hey, ik zat ook net boven het maximum aan vruchtwater, bij mij hebben ze getest op zwangerschapsdiabetes en groeiechos ingepland om groei van kindje in de gaten te houden. Was uiteindelijk veel vruchtwater en geen klein kind maar geen gekke dingen. Hoe ver ben je zwanger? Liefs

  Gelukkig is het goed afgelopen. Vind het enorm spannend! Ik ben nu 25 weken zwanger.

  #10156271 Quote

  Proberen niet te veel te stressen dan 😘 je hebt al een goede 20 weken echo gehad die zegt veel. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct