Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Ongesteld door Duphaston?

 • Auteur
  Berichten
 • #10253439

  Hoi allemaal, een nieuweling hier.

  Mijn man en ik willen graag een kindje. Ik heb 5 jaar de pil geslikt en heb vrijdag 2 augustus de laatste pil geslikt. Daarna heb ik onttrekkingsbloedingen gehad. Ik heb van de gyn duphaston gekregen om mijn menstruatie op te wekken en heb zowel in de maand augustus en september een cyclus gehad van 28 dagen (dus erg regelmatig). Werd ook op de dag ongesteld die mijn bloemetjesapp aangaf.
  Nu vroeg ik me af of ik door duphaston ongesteld ben geworden. Heeft dit hetzelfde effect als de pil als we het hebben over regelmatigheid?

  Iemand ervaring?

  Groetjes,
  Doekje


  WilKindje
  Bijdrager
  #10253469 Quote

  Mag ik vragen waarom je dit voorgeschreven gekregen hebt? Meeste hier stoppen met de pil en krijgen dan een onttrekkingsbloeding en moeten daarna gewoon wachten wat hun menstruatie gaat doen.


  Mommytobeeeeee
  Bijdrager
  #10253487 Quote

  Ik ken het niet Maar ging even op apotheek.nl kijken en las daar dit! 

  Zwangerschap
  Gebruik dit medicijn NIET als zwanger bent of u binnenkort wilt worden. Dit medicijn kan schadelijk zijn voor het ongeboren kind.

   

  Dus waarom krijg je dat ?? Woon je in Nederland? Of in een ander land. 


  WilKindje
  Bijdrager
  #10253702 Quote

  Een vriendin van mij krijgt dit na de iui om de innesteling te bevorderen ofzo, maar snap niet zo goed waarom je dit na je onttrekkingsbloeding na de pil meteen krijgt, moet je je lichaam niet eerst de kans geven om te wennen aan cyclus zonder pil voor je er weer troep tegenaan gooit. Maar goed waarom heb je dit gekregen en vanaf waar in je cyclus slik je het dan?

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct