Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Ongesteld Na Bevalling 3

 • Auteur
  Berichten
 • #10480337

  Hoi allemaal, ik ben 28/6 een keizersnede gehad en sinds gister weer ongesteld geworden. Is het normaal dat het zoveel is dat ik elk uur naar de wc moet om het te verschonen? Ik ben dit niet gewend zoveel. En wordt dit minder?


  NasCar
  Bijdrager
  #10480348 Quote

  De eerste menstruatie na je bevalling kan inderdaad veel heftiger zijn als dat je gewend ben. Bij mij was het niet zo veel heftiger. Ik zou het wel in de gaten houden. Als je dagen zoveel bloed verliest even de verloskundige of huisarts bellen.


  RomyVM
  Bijdrager
  #10480349 Quote

  Ik ben 2x bevallen, 1x vaginaal en 1x keizersnede. Beide keren waren m’n eerste menstruaties heel heftig, en tot 6 maanden na de bevalling ook nog wel, ondanks dat ik de pil weer slikte na een paar weken.

  Dus ja, het is wel normaal in mijn ogen. Soms kwam er zelfs nog een groot stolsel mee in de eerste menstruaties.

  3 maanden na m’n eerste bevalling ging ik weer aan het werk en toen was ik ongesteld op m’n eerste werkdag na de bevalling, en ik voelde ineens het bloed uit me lopen en ondanks tampon + maandverband was ik helemaal doorgelekt binnen 2 minuten en kon ik naar huis voor een schoon ondergoed en broek. Dus de eerste maanden kan het best heftig blijven, het duurt even voor je lichaam alles weer op orde heeft.


  BABYDON
  Bijdrager
  #10480484 Quote

  Hi,
  Ik ben ook bevallen met een keizersnee en werd naar precies 8weken ongesteld. Het was inderdaad veel heftiger en langer als normaal maar de tweede keer viel alweer reuze mee gelukkig!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct