Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Ongesteldheid Na Bevalling Wat Is Normaal

 • Auteur
  Berichten
 • #10083471

  Hallo,

  Ik ben bevallen van mijn zoontje op 5 februari (al een tijdje geleden i know) en na de bevalling kwam natuurlijk de vloed, die heb ik voor iets meer dan 6 weken gehad (6w en paar dagen) en na een klein weekje werd ik ongesteld dat was erg onregelmatig maarja wat wil je .. je baarmoeder heeft een optatter gehad dus ik ging er van uit dat dit heel normaal was..
  6 weken later heb ik ervoor gekozen om een prikpil te nemen want die heeft het altijd goed voor me gedaan maar nu ben ik om de week ongesteld (soms langer dan een week).. dus zelf denk ik dat het gewoon weg de verkeerde antcoceptie voor mij is maar ik voel ook dat mijn baarmoeder continu laag ligt (geen flauw benul of het normaal is om te voelen of je baarmoeder laag ligt maar ik heb dit al vanaf mijn eerste ongstelheid kunnen voelen) maar vandaag 3 dagen na mijn laatste ongesteldheid vind ik weer bloed(klein beetje) en dit is na dat ik gemeenschap heb gehad.. dus ik weet het even niet meer wat ik moet denken..

  Ik ga zoiezo maandag (probeer het te onthouden, ik vergeet werkelijk ALLES) bellen voor een afspraak om te overleggen of dit normaal is maar ik wou gewoon weten of iemand anders zoiets heeft meegemaakt of gewoonweg meer verstand ervan heeft. 
  Het voelt al goed om mijn zorgen even te uiten zonder dat ik mijn familie ook zorgen laat maken om niks haha

  Groetjes,
  Christina


  Mereldv
  Bijdrager
  #10083542 Quote

  Hier loop ik na mijn bevalling bijna een jaar terug ook continu te emmeren met verschillende anticonceptiepillen. Heb er nu in nog geen jaar 3 verschillende gehad, ik was bij de laatste die ik had 3 weken ongesteld en 1 week niet. Weet niet hoe het komt maar ik had nooit geen problemen maar sinds de bevalling is het verschrikkelijk!

  Nu gaan we op voor een tweede kindje dus nu even geen anticonceptie voor mij maar wil straks na deze een spiraal proberen misschien werkt dat. 


  Sandralindsey
  Bijdrager
  #10083612 Quote

  Ik was net 2dagen van de vloed af en toen werd ik weer gewoon ongesteld.

  Was na 21dagen weer begonnen met de pil die ik voor de zwangerschap ook had alleem kreeg doorbraak bloedingen.

  Met de ha overlegt en die heeft toen een zwaardere pil voor geschreven omdat de hormoon huishouding kan veranderen na een zwangerschap..

  Vanaf dat moment ging het goed.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct