Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Ongesteldheid Na Bevalling

 • Auteur
  Berichten

 • Dstv
  Bijdrager
  #10413290

  Hee,

  Ik ben in november bevallen en sinds dien 1 keer ongesteld geweest (1 Jan) en sindsdien niet meer. Is dit normaal of niet. Raak soms lichtelijk in gestrest er van. Omdat ik twijfel of dit normaal is of niet. Voor de zwangerschap gewoon normaal om de 4 week ongesteld.

  #10413291 Quote

  Hey,

  Gefeliciteerd nog met de geboorte van je kindje!

  Het is heel normaal dat je nog niet ongesteld bent geworden. Je lijf is door de hormonen ontregeld en moet even resetten.

  Ik weet niet of je borstvoeding geeft? Want dan kan je menstruatie lang weg blijven. Ik ben in augustus bevallen. Mijn zoontje is nu dus 6 maanden. Ik geef borstvoeding en de ongesteldheid is vooralsnog weg gebleven. 

  #10413300 Quote

  Heel normaal! Mijn cyclus was eerder bijna op de minuut regelmatig en nu, een jaar na de bevalling, kan er nog steeds een paar dagen verschil zijn


  Maankindje
  Bijdrager
  #10413318 Quote

  Hoi Desteney, geen zorgen hoor zo snel na de bevalling! Heel normaal dat je nog geen regelmatige cyclus hebt. Zeker als je borstvoeding geeft. Ik was 4 weken na de bevalling voor het eerst ongesteld. Vervolgens zat er de keer erop 9 weken tussen. Toen 5 weken. Toen stopte ik met borstvoeding en werd mijn cyclus weer regelmatig. Groetjes!

  #10413325 Quote

  Hier in december bevallen en nog helemaal geen menstruatie gehad. Geef vanaf het begin al flesvoeding, het kan soms iets langer duren. Ik geniet er nog even van haha! 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct