Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Onregelmatige Cyclus 10

 • Auteur
  Berichten

 • Aapjex
  Bijdrager
  #10345545

  Hoi hoi!

  Even gewoon van me afschrijven. Wat zit een lijf toch raar in elkaar. Eerste keer na stoppen pil 28 dagen cyclus. Daarna 35 en nu op dag 30 en geen ovulatie gehad nog.  Volgense maand de 50 dagen dan maar? Zucht

  Ik geef het de tijd wat betreft zwanger worden. Maar die onregelmatige cyclus is toch wel erg balen. En ja, ik weet dat je lijf moet ontpillen.  Heb alleen de eerste maand hele lichte ontpil verschijnselen gehad. Heb liever de normale cyclus dat je wat meer rondes moet proberen dat iedere keer die onzekerheid wat betreft de cyclus zo.

  Delen jullie ook sommige frustraties?


  x-Marina
  Bijdrager
  #10345553 Quote

  Ja zeker aapje, had ook net een topic aangemaakt. Ik heb op zich een regelmatige cyclus maar mijn eisprong is dus heel laat waardoor het uberhaupt niet kan innestelen voorlopig. Nu ook weer opeens op dag 10 uit het niets bloedverlies, gek word ik er van! 


  Aapjex
  Bijdrager
  #10345558 Quote

  Pff ja dat snap ik! lijkt me ook erg frusterend. Ook omdat je van sommige dingen als het bloedverlies niet weten wat het betekend. Misschien beetje nabloeding van de menstruatie? 

  Al naar de huisarts geweest voor de korte luteale fase? 


  x-Marina
  Bijdrager
  #10345569 Quote

  Nog niet want heb er pas 3 cyclussen opzitten nadat ik ben gestopt met de pil. Heb 13 jaar de pil geslikt, gelijk normale cyclus en normale LF. Toen in ronde 6 zwanger geraakt en daarna weer voor 1 jaar aan de pil gegaan en nu opeens dit. Moet het denk gewoon even tijd geven maar is wel echt irritant. 

  Als het heel lang duurt voordat je menstruatie komt kan je volgens mij ook wel iets halen bij de huisarts maar goed dan moet je denk echt die 50 dagen wel over… Frustrerend!

   


  Monkeyboots
  Bijdrager
  #10345598 Quote

  Hoi!

  Heb je weleens laten testen of je misschien PCOS hebt? (niks ernstig hoor, veel vrouwen hebben het en er is prima mee te leven)

  https://www.degynaecoloog.nl/onderwerpen/pcos-polycysteus-ovarium-syndroom/

  Dit kan het zwanger worden best verstoren. Ik heb het ook en sinds ik een dieet volg gaat het veel beter


  Monkeyboots
  Bijdrager
  #10345600 Quote

  Overigens niet het zwanger worden, maar die wens is er ook niet, maar wel de regelmatigheid 🙂

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

  Aapjex
  Bijdrager
  #10345603 Quote

  Nog nooit laten testen. Dat is wel een goede. Toevallig deze week naar de huisarts omdat ik een soort van bobbel voel van binnen. Wordt even naar gekeken (hoop ik). Zal het dan meteen even aankaarten. 


  Mali
  Bijdrager
  #10345667 Quote

  Ik had ook heel erg onregelmatige cyclussen, van 35 tot 49 dagen. Ik ben toen teunisbloemolietabletten gaan slikken. Vanaf de dag dat ik ongesteld werd en dan 14 dagen. Daarna stopte ik en ik werd toen tussen de 28-31 dagen ongesteld. 


  Aapjex
  Bijdrager
  #10345901 Quote

   

  Ik had ook heel erg onregelmatige cyclussen, van 35 tot 49 dagen. Ik ben toen teunisbloemolietabletten gaan slikken. Vanaf de dag dat ik ongesteld werd en dan 14 dagen. Daarna stopte ik en ik werd toen tussen de 28-31 dagen ongesteld.

  Teunisbloemtabletten is een goed idee. Ga ik volgende maand proberen. Heb je gewoon die van de kruidvat. Of van een andere winkel?

   

  Gister naar de huisarts geweest. De bobbel was toch mijn baarmoedermond. Huisarts zei dat ik niet het figuur en de symptomen heb om pcos te hebben. Maar mocht dit aanblijven wil ze toch verder testen. 

  Kan ook zo zijn dat ik niet iedere maand een eisprong heb. Nu al 2 maanden niet gehad dan. 

  Nu buikkrampen. Dus even afwachten of dat de eisprong wordt, of dat ik ongesteld word.

   

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct